Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
Fotocadeaus categorie slider Fotocadeaus categorie slider

Fotocadeaus

Ontdek de leukste fotocadeaus voor speciale gelegenheden. Verras iemand met een leuke fotopuzzel, een originele drinkfles of een prachtig fotokussen. Een fotocadeau geven is leuk, maar zelf houden misschien nog wel leuker.

KIES JE PRODUCT

Nieuwe en topproducten

De meest populaire fotocadeaus van onze klanten

Kleine & grote producten om cadeau te doen

Alle categorieën fotocadeaus

Fotocadeaus voor elke gelegenheid

Van puzzels tot mokken en van knuffels tot muismatten, ons ruime assortiment fotocadeaus op maat biedt voor ieder wat wils. Of je nu een grappige mok naar een vriend wilt sturen, of een schattige knuffel naar een geliefde, het is heel eenvoudig om fotocadeaus te maken met CEWE.

Met onze gebruiksvriendelijke software kun je je favoriete foto's toevoegen aan een brede selectie van fotocadeaus op maat. Het is zoveel meer dan alleen foto's kiezen om toe te voegen. Je kunt verschillende thema's kiezen, randen toevoegen, tekst en meer - je bepaalt het helemaal zelf!

Trakteer je dierbaren met de op maat gemaakte geschenken die ze verdienen

Heb je er al eens aan gedacht om je dierbaren, naast het ruime assortiment fotocadeaus hierboven, te trakteren op hun eigen gepersonaliseerde fotoboek cadeau? Onze gepersonaliseerde fotoboeken, een van de beste manieren om dierbare foto's te laten zien, zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen. Je vindt vast en zeker het boek dat bij je past. Bekijk onze fotoboeken, perfect om een glimlach te toveren op het gezicht van je dierbaren.

Bekijk onze volledige reeks gepersonaliseerde fotocadeaus en creëer vandaag nog een cadeau.

Samen duurzaam

Onze adventskalender en foto geschenkboxen hebben een biologisch afbreekbare binnenkant. De binnenkant is gemaakt van papiervezels en duurzaam aardappelzetmeel.

Zo makkelijk maak je een klein fotoboekje

Bestel via onze software, mobiel via onze app of rechtstreeks in je browser

CEWE Photoworld App

  • Snelle installatie
  • Ontwerp waar en wanneer je wilt
  • Automatisch projecten opslaan
Meest gekozen

CEWE Online Designer

  • Geen installatie nodig
  • Snel ontwerpen in je browser
  • Projecten 6 maanden online opslaan

CEWE Ontwerpsoftware

  • Grootste aanbod aan designs en mogelijkheden
  • Gemakkelijke installatie op je computer
  • Sla je projecten veilig op

Maak je eigen cadeau met foto

Breng je mooiste foto’s tot leven met de fotocadeaus van CEWE. Wil je na je trouwdag, een leuke verjaardag, de geboorte van je kind, een gezellige vakantie, een personeelsfeest of een speciale familiereünie mooie objecten laten bedrukken met een of meerdere foto’s? Bekijk dan de vele mogelijkheden voor het personaliseren van cadeaus, van mokken en Fine Art prints tot kussens, klokken en zelfs speelgoed.

Bij CEWE maak je cadeaus met foto’s voor jong en oud. Met een fotopuzzel recreëer je stukje bij stukje een leuke herinnering. Dit is dan ook het perfecte cadeau voor puzzelfans. Die ene mooie foto kun je ook op speelkaarten of op een schattige knuffel laten drukken. Wil je meerdere foto’s gebruiken? Dan is het foto-memospel een leuke cadeautip! Ook voor in huis of op kantoor maak je de leukste decoratieve voorwerpen met CEWE. De koelkastmagneten, onderzetters, placemats, glazen klokken, en schudbollen zijn eenvoudig online te bestellen. Laat je inspireren door de vele opties en de voorbeelden op onze website en begin met het maken van je unieke fotocadeaus.

Alle producten die je bij CEWE bestelt zijn van hoge kwaliteit en personaliseerbaar met je eigen foto’s. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en daarom bieden wij regelmatig nieuwe producten aan zodat je moderne cadeaus met foto kunt maken, online of via onze software. Of je deze nu voor jezelf bestelt of voor je collega’s of dierbaren, zo’n zelfgemaakte tastbare herinnering is en blijft iets heel speciaals.