Probeer de nieuwe versie van onze ontwerpsoftware. Download nu gratis.

Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Onze betaalopties

Een overzicht van alle betalingsmogelijkheden

Maestro

Betalen bij CEWE kan gemakkelijk en veilig via Maestro. Met Maestro kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je dient het kaartnummer en het driecijferige controlenummer in te vullen. Informatie over het controlenummer vind je op de achterkant van je kaart.

PayPal

De online-betaaldienst van PayPal wordt in een apart venster weergegeven (verbinding met SSL-encryptie). Je logt met het e-mailadres en het wachtwoord bij je PayPal-account in en bevestigt hier de betaling. Het bedrag wordt in het kader van de verwerking van je opdracht van je PayPal-rekening afgeschreven.

Creditcard

Je kunt bij ons betalen met Visa, Mastercard en American Expres. Voor de betaling met creditcard wordt het betalingsformulier van onze gecertificeerde betaalpartner weergegeven. Je dient het creditcardnummer, de verloopdatum en het driecijferige controlenummer in te vullen. Informatie over het controlenummer vind je op het betalingsformulier. De creditcardgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van je opdracht en worden niet door ons opgeslagen. Het bedrag wordt bij verzending van de bestelling van je rekening afgeschreven.

Achteraf betalen

Bij betaling achteraf betaal je de artikelen pas nadat je ze hebt ontvangen. Het factuurbedrag moet binnen 7 dagen na levering van de artikelen worden voldaan.