Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Een stralend aandenken aan jouw jaar

Een bijzonder jaar vol mooie momenten verdient een fotojaarboek van de beste kwaliteit. Met het echt belichte fotopapier en de glanzende reliëfopdruk op de kaft. Jij brengt jouw jaar tot leven met CEWE, zo mooi!

Maak je fotojaarboek

Jouw fotoboek klaar in 1,2,3

Heb je extra inspiratie of hulp nodig bij het maken van jouw fotoboek? Wij helpen je alvast op weg aan de hand van 3 stappen die je kan volgen bij het maken van een jaarboek of een fotoboek van een bijzondere reis of gelegenheid. Veel plezier met het ontwerpen van jouw fotoboek van het afgelopen jaar!

Bekijk de 3 stappen

Vertel het verhaal van jouw jaar

Gebruik je fotojaarboek om het verhaal van jouw jaar te vertellen. Wissel collages af met foto’s op volledige grootte en vergeet natuurlijk niet de bijschriften. Aarzel niet om ook leuke anekdotes en details toe te voegen nu het nog vers in je geheugen zit. Over een paar jaar zul je jezelf er dankbaar voor zijn!

Weet je niet waar je moet beginnen om een mooie lay-out te maken? We zetten al onze lay-out tips voor je op een rijtje.

Bekijk de jaarboek tips

Even voorstellen

Maak kennis met Danielle Regout, gepassioneerd fotografe en onze CEWE Ambassadeur. Al meer dan elf jaar creëert ze prachtige fotoboeken met CEWE. Met drie kinderen in huis valt er natuurlijk veel te beleven. En al die momenten legt ze vast op de gevoelige plaat. Van bijzondere dagelijkse momenten tot fijne vakanties met het gezin. Van wintersport tot een rondreis door de USA. Inmiddels heeft Danielle in meerdere CEWE campagnes meegedraaid en inspireert ze klanten om het mooiste uit hun foto’s te halen.

De onwennigheid gaat er al steeds meer vanaf. En het plezier groeit! Elke keer dat ik voor CEWE aan de slag mag is een feestje.

Danielle Regout

Onze fotoboeken: zichtbaar en voelbaar beter

Hoogwaardig papier, de beste beeldkwaliteit, fraaie lay-outs en een kaft met reliëfopdruk maken van jouw fotoboek een eye-catcher.
Voelbaar mooie kaften Maak je fotojaarboek onvergetelijk

Je kunt jouw Making Memories fotojaarboek helemaal naar eigen wens en smaak opmaken. We hebben achter in het fotoboek een aantal pagina’s gevuld met leuke cliparts en quotes die je naar hartenlust kunt toevoegen in jouw fotojaarboek. Het Making Memories lettertype ‘Poppins’ zit in het mapje dat je gedownload hebt. Verder kun je in de Kruidvat Fotosoftware naar wens lettertypes gebruiken en cliparts toevoegen. Dit doe je door te browsen in de beeldbank via het blauwe knopje met het witte pijltje.

NU MAKEN
Lay-outs in een handomdraai Doe je voordeel met onze software

Dankzij de slimme assistent van CEWE zit je jaarboek in een mum van tijd in elkaar. Maak gebruik van een van de vele lay-out opties om een nog mooier en persoonlijker fotoboek te maken.

Download de software
Prijswinnende fotoboeken Met glans geslaagd

Voor het vierde jaar op rij is CEWE uitgeroepen tot beste fotoservice ter wereld door Technical Image Press Association. Ook onze unieke reliëfopdruk viel in de prijzen.

Bekijk onze prijzen

Snel en gemakkelijk een fotoboek maken met een template

Kies een template die bij jou past, voeg je foto’s en teksten toe en klaar. Wil je weten hoe dit moet? Bekijk even de video hieronder.

Een fotokalender bestel je het hele jaar door

Maak een unieke kalender met je eigen foto's, voor jezelf of als cadeau. En het mooie is dat wij werken met een flexibele startmaand. Je kunt dus op elk moment van het jaar jouw fotokalender bestellen.