Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Producttips

Kiekeboe! Baby's voelen zich zichtbaar op hun gemak in een vertrouwde omgeving.

Nieuwsgierige ogen die naar de wereld staren, een eerste glimlach of een innig moment met de trotse grote broer of zus - de geboorte van een kind doet het aantal familiefoto’s enorm toenemen. De tijd lijkt voorbij te vliegen en je wilt de unieke herinneringen en elke kleine vooruitgang voor altijd vastleggen. Dankzij onze tips en trucs maak je gegarandeerd geslaagde foto’s. En geef je ze een plaats bij je thuis of bundel je ze in een prachtig babyfotoboek.

Je eigen huis als fotostudio

Je hoeft niet per se naar een professionele fotostudio voor mooie babyfoto's. Het grootste voordeel van foto's maken bij je thuis is de ongedwongenheid: spelend op een dekentje, spetterend in bad, lachend in opa's armen in de zetel … de mooiste foto's ontstaan vaak spontaan. Ook thuis kan je aan de slag met verschillende settings, want met voorwerpen uit het dagelijkse leven van je baby zijn er talloze voorwerpen voorhanden. Thuis fotograferen heeft altijd een enorme plus: je baby is er het meest ontspannen en een kleurige knuffel of de nieuwe rammelaar heb je snel bij de hand om je kind vrolijk te houden.

Natuurlijke foto’s met je smartphone

Spiegelreflexcamera’s zorgen voor de beste foto's met een hoge scherptediepte, maar smartphones bieden één onovertroffen voordeel: ze liggen meestal binnen handbereik. Baby's en peuters hebben elke vijf minuten een nieuw idee over hoe ze willen bewegen, wat ze willen bekijken of waarmee ze willen spelen. En dan kan je maar beter snel reageren. Bovendien worden smartphonecamera's steeds beter en kan je ze vaak ook handmatig instellen.

Als je toch een spiegelreflexcamera gebruikt, kies je best voor de basisinstellingen van het portret- of sportprogramma om een mooie serie foto’s te maken. Een van de grootste uitdagingen? Dat is ongetwijfeld het juiste moment vastleggen waarop je baby lief naar de camera lacht, zijn handjes en voetjes goed houdt en het speelgoed nog zichtbaar is. De continu opnamefunctie, die meerdere opnamen snel achter elkaar maakt, is hiervoor ideaal. Vervolgens kies je de beste foto. Of ga zelfs voor een deel van de serie om de bewegingen opeenvolgend in beeld te brengen.