Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Vakantiefotoboek

Het juiste formaat voor je vakantiefotoboek? Wij kiezen Large en liggend!

Start nu

Haal het mooiste uit je vakantiefotoboek

Eindelijk, er weer op uit! Een dagje naar het pretpark, een strandvakantie of een wereldreis. Leg al jouw avonturen vast op de gevoelige plaat en bundel je mooiste foto’s in een vakantiefotoboek van CEWE. Zo herbeleef je telkens weer die heerlijke momenten.

Elke reis of uitstap is uniek

Creëer het perfecte vakantiefotoboek

Heb je je koffers gepakt én is je paspoort mee? Vertrekken maar! Of wacht … ben je ook klaar om perfecte plaatjes te schieten? Met onze fototips weet je precies hoe, waar en wanneer je de beste foto’s maakt. We leggen je ook uit hoe je nadien praktisch aan de slag gaat met je vakantiefotoboek. En Judie, klant bij CEWE en fervent fotoboekontwerpster, legt uit hoe ze haar belevenissen vastlegt.

Stuur een fotokaart vanaf je vakantieadres!

Stuur een originele postkaart met je eigen vakantiefoto naar het thuisfront. Download de CEWE Photoworld-app, kies een leuke foto, schrijf een passend tekstje en geef het adres van de ontvanger in. Klaar is je kaart! CEWE zorgt voor de rest. Enkele dagen later is je kaart al onderweg. En de verzendkosten? Die neemt CEWE voor zijn rekening.

Download de app

Zo gemakkelijk maak je een vakantiefotoboek

Bestel je fotoboek via onze website, software of app

CEWE Photoworld App

  • Ontwerp waar en wanneer je wilt
  • Snelle installatie
  • Sla je projecten op in de app
Meest gekozen

CEWE Ontwerpsoftware

  • Grootste aanbod aan designs en mogelijkheden
  • Gemakkelijke installatie op je computer
  • Sla je projecten veilig op

CEWE Online Designer

  • Snel ontwerpen in je browser
  • Geen installatie nodig
  • Projecten 6 maanden online opslaan

Tips voor een uniek vakantiefotoboek

Elke reis is anders. Vind de stijl van het fotoalbum ontwerp dat alle mooie foto's van jouw reis zal laten zien.
Reliëf opdruk op de kaft

Jouw memorabele vakantie verdient een (rosé)gouden, zilveren of transparante reliëfopdruk. Voor een unieke en stijlvolle touch! De mooie glans en het reliëf laten de titel, illustratie of een ander element extra opvallen.

Varieer met de opmaak van je pagina’s

Onze ontwerpsoftware heeft talloze stijlen en templates waaruit je kunt kiezen. Giet je pagina’s in de stijl die je wilt en voeg eventueel teksten en illustraties toe.

Een vakantiefotoboek in één klik

Heb je geen tijd om een fotoboek samen te stellen? Maak dan gebruik van de fotoboekassistent. In een paar minuten krijg je een voorstel dat je nog naar hartenlust kunt aanpassen.

Het hele jaar door vakantieherinneringen

Wil je nog lang nagenieten van die onvergetelijke uitstap of reis? Hang dan je mooiste vakantiefoto's aan de muur of kies voor een leuke set fotoafdrukken.

Vakantiefoto’s maken met je smartphone

Je hoeft geen professionele camera mee te zeulen onderweg. De camera op je smartphone voldoet meer dan prima. En die heb je altijd bij je. Met deze tips maak je ook met je smartphone de beste foto’s.

Leer je telefoon kennen

Ken jij alle functies van de camera van je telefoon? Zorg dat je ze onder de knie hebt voordat je op uitstap vertrekt. Zo leg je in één klik die bijzondere momenten vast. Van de flits tot fotofilters en HDR-functies: laat je verrassen door wat je camera kan!

Ga voor panoramisch

Je kunt zowel met iPhone- als Android-modellen panoramische foto’s maken. En die brede kustlijn of uitgestrekte bergen zijn het moment om deze functie uit te proberen. Bovendien zijn panorama’s perfect voor een dubbele pagina of om als kaftfoto te gebruiken voor je vakantiefotoboek.

Weg met filters op vakantie

Waarom filters toepassen op de natuurlijke schoonheid van je omgeving? Alles ziet er perfect uit onder de zon. Het uitzicht vanop je ligstoel is mooi genoeg zonder filter.

CEWE beter leren kennen of op zoek naar meer inspiratie?

Bekijk dan ook eens ons magazine, blog of de boeken van andere klanten

Andere thema's

Voor meer inspiratie bekijk ook eens onderstaande thema's