Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Even helemaal terug op jouw vakantiebestemming, met een CEWE FOTOBOEK. Zo mooi!

De platliggende binding en het écht belichte fotopapier zorgen voor een unieke herinnering.

Platliggende binding – paginavullende foto’s op hun mooist, zónder verlies van detail

Omdat jij jouw vakantieverhaal op de beste manier wil vertellen, adviseren wij ons platliggende fotopapier. De mooiste landschapsfoto’s, een bijzondere zonsondergang, of die prachtige familiefoto uitgestrekt over twee pagina’s zonder verlies door een vouw in het midden. Met een platliggende binding kun jij jouw vakantiefoto’s laten zien zonder dat het beeld verstoord wordt. Er gaan geen details verloren in het midden.

De mooiste kleuren - jouw foto’s worden écht belicht

Haarscherpe details en levensechte kleuren. Zo kun jij al die fijne zomerherinneringen altijd opnieuw beleven. Het fotopapier wordt écht belicht waardoor je het gevoel hebt dat je weer even helemaal terug bent op jouw vakantiebestemming, zo mooi!

Als je een fotoboek gaat ontwerpen met platliggende binding, kun je kiezen uit een assortiment fotopapier van de hoogste kwaliteit. Van zijdeglans tot premium mat. Voor elk vakantieverhaal is er een passende variant fotopapier.

Dikkere pagina’s – voelbare en zichtbare kwaliteit

Kies je voor écht belicht fotopapier dan kies je voor de dikkere papiersoorten van ons assortiment. Met het omslaan van de pagina’s van je vakantieverhaal voel je dat je kwaliteit in handen hebt. Het verschil is zichtbaar én voelbaar.

Onze meest gekozen fotoboeken

Roadtrip door de USA

Alles over het themaboek USA - stars and stripes -

Maak je reis door Amerika nog mooier!

Onze CEWE ambassadeur Daniëlle Regout maakte samen met haar gezin één van haar mooiste reizen ooit! Ze bezochten onder andere de Amerikaanse steden Los Angeles en San Francisco, maar ook natuurgebieden als Big Sur en Yosemite National Park. Dit Amerika-avontuur bundelde ze in een mooi fotoboek en ze deelt het resultaat graag met jou! In dit artikel lees je Daniëlle haar ervaringen en hoe je het themaboek ‘stars and stripes’ toepast voor je eigen fotoboek.

Bekijk hier haar fotoboek

Je kan kiezen uit drie fotopapiersoorten met platliggende binding

Het wordt belicht in plaats van bedrukt. Zo krijg je haarscherpe beelden, prachtige kleuren en veel details. Welk fotopapier kies jij?

Reliëfopdruk op je CEWE FOTOBOEK

Geef je vakantiefotoboek extra glans met onze reliëfopdruk! Een titel of zomerse clipart in gouden, zilveren of roségouden glans geeft je fotoboek dé finishing touch.

Meer informatie