Inspiratie voor je Fotoboeken- Laat je inspireren door onze fotografietips en originele themaboeken, want de mooiste fotoboeken maak je zelf!

Op tijd voor kerst?

Bestel tot en met 17 december om er zeker van te zijn dat jouw producten op tijd worden geleverd voor Kerst.

Fotografietips


Mooie foto's zijn de basis van een mooi fotoboek, want de mooiste fotoboeken maak je zelf!
Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het fotograferen? Met onze fotografietips maak je de mooiste foto's voor jouw CEWE FOTOBOEK!
Nog meer fotografietips op onze blog

Zeven bijzondere trouwfotolocatiesAls je gaat trouwen, dan is er veel te regelen. Een trouwlocatie, de ringen, een fotograaf… Naast dat je een mooie trouwlocatie moet weten te vinden, is het ook belangrijk om te bedenken waar je de trouwfoto’s wilt maken. Dit hoeft immers niet op dezelfde plek te zijn als waar je gaat trouwen. Integendeel, er zijn eindeloos veel mooie locaties om trouwfoto’s te maken. CEWE zette zeven originele trouwfotolocaties voor je op een rij.

De mooiste zomerfoto'sDe zomer is misschien wel het meest gefotografeerde seizoen van het jaar. De fanatieke (amateur)fotografen vinden ieder seizoen leuk, maar ook de normale sterveling pakt in de zomer meer dan gemiddeld de camera erbij om foto’s te maken van dit seizoen vol vakantie, mooi weer en vrolijkheid. En wat is er – als het goed is – in overvloed in de zomer? Juist: licht! CEWE fotoservice geeft je tips voor de mooiste zomerfoto’s.

Fotografietips voor de beste duik- en snorkelfoto'sVakantie betekent voor iedereen wat anders. De een ligt het liefst drie weken lang horizontaal op een strandbedje in de zon, de ander houdt ervan om actief de omgeving te gaan bezichtigen. Snorkelen en duiken is voor zowel voor de actieve als voor de minder actieve vakantieganger een leuke bezigheid. In het water met een snorkel op of complete duikuitrusting aan, waan je je in een rustgevende en compleet andere wereld. En dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen! CEWE geeft je tips voor de mooiste duik- en snorkelfoto’s.

Straatfotografie, zo pak je dat aan!Je hebt ze vast wel eens gezien, van die pakkende foto’s van mensen in alledaagse situaties, die al dan niet in de camera kijken. Deze soort foto’s vallen onder het genre ‘straatfotografie’. Een begrip dat lastig samen te vatten is, maar wat wel mooie foto’s oplevert. Heb jij het wel eens geprobeerd?

Fotograferen met een smartphone zo doe je datWe gebruiken steeds vaker onze smartphone om een foto te maken. Dat is ook logisch, aangezien je deze meestal bij de hand hebt en je geen extra tas voor je camera mee hoeft te nemen. Hoewel de telefooncamera’s steeds beter worden, is het wel iets lastiger om er echt mooie foto’s mee te maken. Maar het kan wel! Als je met deze tips rekening houdt, krijg je het beste resultaat!