Probeer de nieuwe versie van onze ontwerpsoftware. Download nu gratis.

Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13
Adventskalender slider

Adventskalenders

Onze adventskalenders zijn te bestellen vanaf oktober tot eind november. Dan kan je weer bij CEWE terecht voor originele én gepersonaliseerde adventskalenders.

KIES JE PRODUCT

Adventskalenders met je foto's weer beschikbaar vanaf oktober 2021

Ontdek als eerste de exacte start van de verkoop door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Hierin informeren we je regelmatig over nieuws over de adventskalenders en nog veel meer - van fotografietips tot creatieve ontwerpideeën.

Je kan je ten alle tijde afmelden.
Bevestig je inschrijving
We hebben je een mail gestuurd waarin we je vragen om je inschrijving te bevestigen. Tevens vind je hierin ook je kortingscode.
Het spijt ons
er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens.

De meest persoonlijke Adventskalenders op een rij

Open 24 deurtjes en laat je elke dag verrassen met een foto of heerlijke chocolade.

Persoonlijke adventskalenders met foto

Fleur de tijd voor Kerstmis op met je foto's

Heel persoonlijk: een adventskalender met je foto's

Adventskalenders behoren tot de kerstperiode, zoals glühwein en koekjes. Ze zijn vaak versierd met chocolade, soms met kleine cadeautjes, gedichten of afbeeldingen. Iedereen die dit jaar zijn kinderen, vrienden of partner een bijzonder persoonlijk plezier wil geven, kan bij CEWE zijn eigen adventskalender ontwerpen. Je kunt kiezen tussen kalenders met Ferrero-producten of je eigen foto's achter de deurtjes. Op de omslag zie je altijd een motief dat je zelf hebt uitgekozen en ontworpen. Je bepaalt dus zelf hoe de kalender eruitziet.

Adventskalenders ontwerpen met CEWE: zo werkt het

De eerste stap is het kiezen van de omslagfoto. Afbeeldingen van afgelopen kerstfeestjes of van wintervakanties zijn altijd geschikte foto's. Als je eenmaal een leuke foto hebt gevonden, kun je je adventskalender in slechts enkele stappen ontwerpen: selecteer het gewenste model - kies liggend of staand formaat - voeg een omslagafbeelding in en rond je ontwerp af met tekst en cliparts indien nodig.

De resolutie van de gebruikte afbeeldingen wordt automatisch gecontroleerd; het systeem geeft aan of de kwaliteit niet voldoende is voor de afdruk. Je kunt de afbeelding vervolgens tijdens het ontwerpproces omwisselen voor een andere.

Altijd de passende adventskalender

De meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, in liggend en staand formaat. Afhankelijk van waar hij mee gevuld is, kan de kalender tot wel 3,5 cm dik zijn. De hoogte en breedte van de afzonderlijke modellen variëren tussen 30 x 21 cm en 63 x 46 cm of 36 x 48 cm.