Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Breng je kleinkinderen dichterbij met een filmpje in je fotoboek

Heb jij je kleinkind(eren) al een hele tijd niet meer gezien? Maar heb je af en toe leuke foto’s en filmpjes ontvangen? Wis ze zeker niet van je telefoon, tablet of computer. Want je kan er nog heel wat creatiefs mee doen!

Verzamel de mooiste foto’s en grappige of enthousiaste filmpjes van je kleinkind(eren) in een CEWE Fotoboek voordat ze verdwijnen in je beeldarchief.

Je ziet je kleinkind(eren) momenteel vast veel minder dan voorheen. Alles gebeurt immers nog steeds op afstand. Om je kleinkind(eren) wat dichterbij te brengen, kan je een mooi fotoboek maken met de foto’s en filmpjes die je van hen toegestuurd kreeg. Je bladert er gemakkelijk opnieuw door en herbekijkt wat ze allemaal hebben beleefd. Je voelt je meteen een beetje dichter bij je kleinkinderen!

Videoboodschappen kan je gemakkelijk in een CEWE Fotoboek integreren met een QR-code. Met zo’n video prikkel je nog wat extra zintuigen. Het is toch zo fijn om die schattige stemmetjes en vrolijke lachjes nog eens te horen! En het doet je uitkijken naar de toekomst waarin jullie samen nog veel leuke dingen kunnen beleven.

Geef je kleinkind een aangepaste versie cadeau

Voor je kleinkind(eren) is het ook best fijn om een versie van jouw boek te ontvangen, zo komen de toffe momenten snel terug. Of je kan voor hen ook een aangepaste versie maken. Eventueel met een zelf opgenomen filmpje van een verhaaltje dat je al lang eens wou vertellen, een mopje waarmee ze zullen schaterlachen, een verjaardagswens of een alledaags nieuwtje. Om de video te maken, gebruik je het best je smartphone. Buiten, bij daglicht, en in een rustige omgeving zal de opname de beste kwaliteit hebben. Bedenk van tevoren welk verrassingseffect je wil creëren voor jouw kleinkind(eren). Schrijf je tekst op een papier dat je bij de hand houdt. Wil je de boodschap op een meer natuurlijke manier brengen? Kies dan voor een groot papier of bord om het gemakkelijk af te kunnen lezen.

Onze tip: Schrijf de boodschap op in kernwoorden in plaats van volzinnen. Hierdoor zal hetgeen je zegt veel natuurlijker overkomen.

Om het filmpje te bekijken in het CEWE Fotoboek, moet je alleen maar met je smartphone de QR-code in het fotoboek scannen, waarna de opname automatisch wordt afgespeeld. Dit werkt vaak rechtstreeks met de camera of met diverse apps die QR- en barcodes scannen.

Zo voeg je jouw QR-code toe aan je CEWE Fotoboek

Om een filmpje in het CEWE Fotoboek te integreren, klik je op ‘Foto's & Video's’ in de menubalk aan de linkerkant en sleep je het videobestand naar de gewenste positie in het boek. Een QR-code met een videostrip verschijnt automatisch op de pagina. Dubbelklik op de QR-code om het ‘Edit Video’-menu te openen. Als je geen zwarte filmstrip wilt - zoals in ons voorbeeld - vink je ‘Filmstrip tekenen’ uit. Dan zie je naast de QR-code een stilstaand beeld uit je video-opname.

In het ‘Edit video’-scherm zijn nog meer aanpassingen mogelijk. Maar wat je ook kiest: de QR-code zal altijd naar je video leiden als je hem scant in je CEWE FOTOBOEK.

Haal je kleinkind dichterbij met een verzameling van allerlei leuke beelden en filmpjes in je fotoboek. Verras ook op jouw beurt je kleinkind met een gepersonaliseerde videoboodschap in een CEWE Fotoboek.

Veel plezier met uitproberen!