Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Fan van mooie foto’s en CEWE? Word merkambassadeur!

Maak of verzamel je sprekende foto's van al wie en wat je lief is? En ben je vertrouwd met CEWE producten? Dan ben jij de geknipte persoon om mee ons merk uit te dragen!

Enthousiast uithangbord

Bij CEWE werken we achter de schermen aan producten en diensten om mensen op hun fotografische wenken te bedienen. Maar we zoeken ook iemand die voor het voetlicht treedt om onze klanten te inspireren:

  • Je houdt van foto’s en herinneringen bewaren.
  • Je springt creatief om met je foto’s.
  • Je wil je tips en ervaringen delen.
  • Je kent de CEWE software en hebt de voorbije twee jaar minstens één fotoboek besteld.

Zo overtuig je ons

We nemen graag een kijkje in jouw leven, vertel ons wie je bent en wat jou bezig houdt in het dagelijks leven. Je kunt ons bereiken via Instagram of Facebook of stuur een mail naar: marketingnl@cewe.nl.

Uiteraard zien we graag enkele persoonlijke foto’s of misschien zelfs een video tegemoet die jouw situatie het beste weergeeft.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je een mailtje sturen naar marketingnl@cewe.nl of onze klantenservice bereiken via de chat en per telefoon: 015 / 29.56.13

STUUR EEN MAIL

Dit krijg je ervoor in ruil

Als CEWE fan en merkambassadeur mag je bij ons achter de schermen komen gluren. Zo zie je bijvoorbeeld hoe het eraan toegaat op productielocaties. Je krijgt jouw favoriete CEWE producten cadeau om je foto’s tot leven te brengen.

Goed om te weten: je hoeft geen doorgewinterde fotograaf te zijn. Ook als fotoliefhebber die weleens aan de slag gaat met CEWE producten, kom je hiervoor in aanmerking. Toch niets voor jou, maar misschien wel iets voor een kennis? Vertel het gerust verder!

STUUR EEN MAIL