Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

CREATIEVE TIPS

Knus en persoonlijk: premium kussens voor de familie

Verras je dierbaren met kerst met unieke kussens die je aan beide kanten kunt personaliseren.

Het is een fijn gevoel om je 's avonds op de bank of in bed te nestelen. Dit moment wordt voor je familieleden nog hartverwarmender met de bijpassende kussens, waarop zowel foto's van de kinderen en kleinkinderen als liefdevolle berichtjes te zien zijn. Hetzij online of direct in de CEWE Photoworld-software: je kunt je persoonlijke premium kussen aan beide kanten ontwerpen - gevuld of ongevuld. Gebruik een van onze ontwerpen en voeg je eigen foto's toe. Je kunt het kussen ook vrij ontwerpen volgens je eigen ideeën. Je hebt overigens de keuze uit zeven rechthoekige formaten en het premium kussen in hartvorm.

Premium kussen met design en foto's

Winterlook: het ontwerp van de premium kussens past perfect bij de motieven in de sneeuw.
Uw premium kussen als persoonlijk cadeau

Voordat je begint met ontwerpen in de software, kun je beslissen of je je premium kussen vrij wilt ontwerpen of een ontwerp wilt gebruiken. Wij bieden je verschillende sjablonen aan die al voorzien zijn van cliparts, lay-outs en teksten - onderverdeeld in verschillende categorieën zoals "Trends", "Kerstmis" en "Familie". Zodra je een ontwerp hebt gekozen, vul je eenvoudig de plaatshouders voor foto's met je eigen motieven.

Liefdevolle berichtjes met cliparts en achtergronden

Maak je familieleden blij: met persoonlijke premium kussens en woorden die uit je hart komen.
Klik hier voor de CEWE Photoworld-software

Als je je premium kussen vrij wilt ontwerpen, kun je naast je foto's ook onze cliparts, achtergronden, lay-outs, maskers en kaders gebruiken. Voor ons voorbeeld hebben we achtergronden en cliparts gebruikt. Verwijder in het werkgebied de plaatshouder voor de foto uit de ontwerpsjabloon voor het kussen en sleep vervolgens een effen achtergrond van je keuze naar deze plaats. Vervolgens kun je geschikte cliparts uitzoeken.

Als je je premium kussen in de CEWE Photoworld-software maakt, kun je links onder de clipart-suggesties op "Meer installeren" klikken. In de categorie 'Familie' vind je bijvoorbeeld nog veel meer spreuken en symbolen waarmee je je kussen kunt verfraaien.

Nu is het jouw beurt: het CEWE-team wenst je veel plezier met je ontwerp!