Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Met CEWE haal jij het mooiste uit jouw jaar!

Jouw fotoboek klaar in 1,2,3

Een fotoboek van het jaar maken klinkt als een aardige klus, maar als je goed voorbereid aan de slag gaat valt het eigenlijk best mee. Wij helpen je alvast op weg aan de hand van 3 stappen die je kan volgen bij het maken van een fotoboek van jouw jaar. Hieronder lees je al onze tips. Succes en veel plezier met het ontwerpen van jouw fotoboek!

Stap 1: Organiseren en sorteren

De eerste stap om je te helpen bij het maken van je fotoboek van het jaar is meteen een belangrijke tip: verzamel alle foto’s van het jaar op één plek. Dat geeft overzicht en zorgt ervoor dat je beter kan kiezen welke foto’s in je fotoboek zullen komen. CEWE myPhotos is een handige tool om al je foto’s te verzamelen en te sorteren. En: je hebt vanaf elk apparaat toegang tot je foto’s. Wil je weten hoe je met CEWE myPhotos foto’s kan ordenen, dan vind je alle nodige informatie hier.

Tip: Orden & verzamel je foto’s gedurende het jaar. Zo voorkom je een hoop uitzoekwerk aan het eind van het jaar. Door je foto's per maand te sorteren in de app kun je die maanden gemakkelijk terug laten komen in je fotoboek.

Stap 2: Kies je formaat & papiersoort

Formaten

Als het selectiewerk is gedaan ben je al een eind op weg. Nu kan het leukste gedeelte beginnen, namelijk beslissen hoe jouw fotoboek eruit komt te zien. Om je op weg te helpen hebben wij al een voorzetje gedaan welke formaten handig zijn bij het maken van een fotoboek.

Digitaal bedrukt papier

Heb je veel foto’s? Kies dan voor ons papier dat digitaal bedrukt wordt, waar je een boek van wel 202 pagina’s mee kan maken. Ons zijdeglans papier is een klassieker en geeft je foto’s een zachte glans. Hoogglans papier laat je foto’s stralen. En ons premium mat papier heeft een subtiele uitstraling met fijne contrasten.

Fotopapier

Ons fotopapier wordt belicht in plaats van bedrukt. Daardoor worden de kleuren van je foto’s mooier en zijn de kleine details beter te zien. De hele kleine stipjes die je kan zien bij het digitale drukken (printraster), zie je hier niet. Je kan kiezen uit verschillende soorten fotopapier.

Meer weten over de formaten fotoboeken? Ga naar de formaten pagina

Papiersoorten – Digitaal bedrukt versus fotopapier

Na het kiezen van het formaat is het tijd om een papiersoort uit te kiezen. Je kunt bij CEWE kiezen uit twee verschillende processen om jouw foto’s op papier weer te geven. De verschillen leggen we hieronder uit.