Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Wanddecoratie inspiratie

De mooiste momenten – in pastel

Zachte zomerherinneringen voor in huis: een duurzame interieurtrend waarin pasteltinten de boventoon voeren.

Soft Summer is de trend voor iedereen die milieubewustzijn en individuele stijl wil combineren. Met onze creatieve tips kan je deze trend van zachte kleuren ook toepassen op je mooiste herinneringen. Met verschillende wanddecoraties en andere fotoproducten combineer je in een handomdraai je favoriete vakantiemotieven met mooie pastelkleuren. En zo haal je ook gelijk de zomer in je woon- of eetkamer!

Pastelkleuren in combinatie met natuurlijke houttinten: maak je trap mooi met deze zomertrend.
Je foto als wanddecoratie afdrukken

De Soft Summer trend is ideaal om je gang een nieuw uiterlijk te geven. Wat heb je hiervoor nodig? Een mix van oudere meubels en souvenirs van de zomervakantie. De truc is om een uniform kleurenschema op te stellen; een felgekleurde ladekast, in pastel natuurlijk, vormt een perfecte aanvulling op de lichte houttinten van sierstrippen of traptreden. De zachte uitstraling maak je af met passende wanddecoratie.

Diversiteit telt – vergeet de regels

Diversiteit is helemaal in, en dat geldt ook voor motieven. Zo combineer je gemakkelijk romantische foto’s van jou en je partner met professionele landschapsfoto’s en grappige smartphonekiekjes aan de muur. En ook in de uitvoering kan je creatief zijn. Zowel in de CEWE software als in de online ontwerpsoftware vind je verschillende materialen; de hoogwaardige alu-dibond ziet er bijvoorbeeld heel goed uit naast kleinere posters in een lijst. Zo breng je de vakantie in huis.

Vervang zonneschijn met pastel

Een oud blik? Of misschien een vakantieherinneringen met emotionele waarde?

Naast pasteltinten ligt de focus van Soft Summer vooral op duurzaamheid. Kijk dus eens rond in je huis, wanneer je op reis bent en overal waar tweedehands spullen worden gevonden. Met wat schuurpapier en een paar penseelstreken, bijvoorbeeld pastel paars, wordt een oude kast een trendy meubelstuk met een zomerse uitstraling.

En een oud metalen blik kan je eenvoudig omtoveren tot een emotionele herinnering met je favoriete foto. Kies ook eens voor onze miniprints! Zo maak je het blik helemaal uniek. Maak de scene nog persoonlijker door een vierkante bureaukalender met je favoriete foto’s toe te voegen en de pastelkleuren ook hierin door te voeren.

Ontwerp individuele momenten

Focus op de zomer: zachte en gedempte tinten zorgen voor een zonnige stemming.

Het is niet alleen de mix van oude en nieuwe dingen die deze stijl maken tot wat hij is. Wat de Soft Summer trend uniek maakt is de creatieve vrijheid die tot uiting komt in de individuele ontwerpelementen. Creëer een aangename wanorde met je foto’s; zolang je binnen het pastelkleurenschema blijft zijn er geen grenzen aan het ontwerp. Duidelijke motieven met weinig details worden grote canvassen of aluminium wanddecoraties. Gedetailleerde foto’s worden een prachtige poster met een mooie lijst. En om de sfeer in je gang wat losser te maken kan je ook een zomerse collage samenstellen en deze afdrukken als poster!