Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Creatieve tips

Hoe je de beste foto kiest voor je canvas print

Welke foto je ook het leukst vindt, van een vakantiekiekje tot een familiefoto, het omzetten in een canvasafdruk is een briljante manier om er het hele jaar door van te genieten. Of je nu een foto in gedachten hebt of je probeert te kiezen tussen een paar, hier zijn onze beste tips voor het kiezen van de juiste foto voor je [canvasafdruk] (https://www.cewe.co.uk/wall-art / canvas-prints.html)

Hoe print ik op canvas?

Wilt u uw foto's op canvas afdrukken? Om de beste resultaten te krijgen, heb je het volgende nodig:

Afbeeldingen van hoge kwaliteit: Hoe hoger de resolutie, hoe beter , maar maak je geen zorgen als de door jou gekozen foto niet op een DSLR is gemaakt. Met het juiste canvasontwerp is het mogelijk om zelfs foto's die op een telefoon zijn gemaakt af te drukken en ervan te genieten. Hieronder meer hierover!

Software voor het afdrukken van foto's: Zoek naar software waarmee u gemakkelijk uw eigen ontwerpen kunt maken, inclusief sjablonen voor collages - ideaal om het meeste uit kleinere afbeeldingen te halen. Bovendien begeleidt slimme software u door het ontwerpproces en helpt u een muurwaardig beeld te creƫren waar u graag naar kijkt, dag na dag.

Welk formaat foto heb ik nodig voor mijn canvasafdruk?

Als het gaat om afdrukken op canvas, raden we aan om een digitale foto van minimaal 250 KB te gebruiken, maar hoe groter de foto, hoe beter het resultaat. Als u met uw camera op pad gaat en een foto wilt maken voor een nieuw canvas, stelt u uw camera in op de hoogst mogelijke resolutie.

Hoe kan ik de grootte van mijn foto controleren?

Als uw foto op uw computer is opgeslagen, kunt u eenvoudig de grootte ervan controleren. Beweeg je muis over de foto en klik met de rechtermuisknop. Als u een Windows-computer gebruikt, vindt u de grootte onder 'Eigenschappen', terwijl deze op een Apple-machine onder 'Toon info' staat.

Kan ik canvasafdrukken maken van foto's op mijn telefoon?

Misschien vind je de bestandsgrootte van foto's die op je telefoon zijn gemaakt te klein, vooral als het een foto is die je via WhatsApp hebt ontvangen. Als je foto niet groot genoeg is voor een canvas, waarom probeer je dan niet een collage-canvas te maken? Selecteer Pagina-indelingen in de Creator-software wanneer u uw canvasafdruk ontwerpt om een collagelay-out van meerdere foto's te kiezen.

Hoe zit het met foto's van Facebook?

Als je je canvasafdruk ontwerpt met onze Creator Software, kun je foto's rechtstreeks vanaf Facebook uploaden. Net als bij het afdrukken van telefoonfoto's op canvas, kunnen deze soms te klein zijn voor een grote afdruk, in welk geval we aanraden om een collagelay-out te kiezen.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn foto van voldoende kwaliteit is om af te drukken?

Of u nu uw canvas online ontwerpt via onze website of onze Creator Software gebruikt, onze kwaliteitscontrole laat u altijd weten of uw foto niet groot genoeg is voor uw canvas. In de software bent u op zoek naar een groene smiley die aangeeft dat uw foto perfect is. Let bij het online bestellen op een groen vinkje. Dit is vooral belangrijk als u canvasafdrukken maakt van telefoonfoto's, omdat uw afbeeldingen waarschijnlijk te klein zijn om duidelijk af te drukken. Gebruik onze kwaliteitscontrole om vertrouwen te hebben in het eindresultaat.

Geniet van uw foto's op canvas, het hele jaar door

Nu je onder de knie hebt hoe je op canvas kunt afdrukken, is het tijd om te genieten van je nieuwe kunstwerk op zijn best. Bekijk onze beste tips voor het ophangen van canvasafdrukken aan een muur in elke ruimte.

[Maak je canvasafdruk] (https://www.cewe.co.uk/wall-art/canvas-prints.html)