Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Do It Yourself - Bruiloft Inspiratie

Jullie trouwdag moet weerspiegelen wie je als stel bent, dus maak van de gelegenheid gebruik om de dag waar mogelijk te personaliseren. Van het versturen van de langverwachte 'Save the Date' tot de finishing touch op de tafels. Je kunt je dag tot in de puntjes vormgeven. We weten het een en ander als het gaat om afdrukken, dus laat ons je vertellen hoe eenvoudig het is om jouw eigen stempel op de speciale dag te drukken. Er bestaat tenslotte niet zoiets als te veel huwelijksinspiratie!

De mooiste Save the Date en huwelijksuitnodigingen

Persoonlijke details maken een bruiloft nog unieker, dus waarom zou je niet beginnen vanaf het moment dat je de datum aankondigt? Maak indruk op je gasten vanaf het moment dat ze hun uitnodiging ontvangen. Onze fotowenskaarten zijn gedrukt op stevige kaart van 300 g/m² en je kunt kiezen uit vele verschillende moderne designs. Voeg reliefopdruk toe aan je kaart voor de finishing touch!

Maak je eigen gastenboek

De meeste pasgetrouwden zullen zeggen dat de dag zo snel voorbij is gevlogen, dat ze het gevoel hadden dat ze niet iedereen konden spreken. Geef je gasten de kans om hun aanwezigheid vast te leggen en het gelukkige paar te feliciteren met een gepersonaliseerd bruiloftsgastenboek.

Gepersonaliseerd gastenboek

Vraag ze om mooie herinneringen, tips voor de toekomst en wijze woorden op te schrijven waar jij en je partner de komende jaren met plezier op terug kunnen kijken. De Large liggend heeft het ideale formaat voor een gastenboek.

Toptip : Kies mat papier voor een veegvaste afwerking

Maak een creatieve tafelschikking

Als je gekozen hebt voor een meer intieme bruiloft is een foto tafelschikking een unieke manier om familie en vrienden te laten weten waar ze zitten. Een plattegrond met foto's is een leuke en creatieve manier van tafelwijzing. Hierdoor hoeven ze niet door een lijst met namen te gaan maar zullen ze hun gezicht direct opmerken! Gebruik hiervoor de mooie Retro Prints of Art Prints voor het leukste resultaat.

Om een tafelschikking bord te maken heb je alleen: een grote houten plank (of een groot stuk stof), dik touw, clips, tape, Retro Prints (of Art Prints) en foto’s van al je gasten nodig.

Drapeer het touwtje over het bord en plak het op zijn plaats op de achterkant - voeg vervolgens je foto's toe door ze aan het touwtje vast te klemmen. Retro Prints zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 16, 24 en 32 en met de keuze uit een matte of glanzende afwerking is er een perfecte combinatie die bij je past. Een geweldig idee om toe te voegen aan je trouwlocatie, gasten zullen zeker onder de indruk zijn van die extra kleine details.

Ideaal voor bruiloften zowel binnen als buiten. Breng het naar een hoger niveau door een bloemstuk rond het bord te plaatsen. Of je nu besluit om dezelfde bloemen in je boeket te gebruiken of iets anders om bij de rest van de esthetiek te passen, het ziet er hoe dan ook heel elegant uit.

Een andere manier om je bruiloftsdecor te personaliseren, is door behang te gebruiken. Bruiloftsplanners gebruiken prints op opvallende muren en zelfs op het ceremoniealtaar zelf.

Wat staat er op het menu?

Het eten is altijd een belangrijk gespreksonderwerp van de dag en iedereen zal ernaar uitkijken om aan tafel te gaan zitten en te genieten. Zodra je gasten op hun stoel gaan zitten, kun je ze alvast een voorproefje geven van wat er gaat komen met een gepersonaliseerd menu. Onze elegante tafelmenukaarten zijn gedrukt in sets van 10 en zijn gelamineerd om te beschermen tegen morsen en plakkerige vingers.

Ontwerp naamkaartjes en tafelnummers

Perfect voor grote bruiloften en drukke tafels zijn onze naamkaarten en tafelnummerkaartjes. Deze kaarten zijn gedrukt op gelamineerd karton, zodat ze zeker bestand zijn tegen morsen en geknoei.

Gepersonaliseerde tafelspellen

Is een van jullie stiekem een Harry Potter-fan? Of misschien heb je vliegangst waar niet veel mensen vanaf weten? Ontdek hoe goed je gasten jullie echt kennen met een eenvoudig, maar leuk spel waar ze zich op kunnen storten terwijl ze wachten op de toespraken of het diner. Print foto's van jullie tweeën en schrijf leuke weetjes op de achterkant die op jullie beiden van toepassing kunnen zijn. Leg ze dan plat zodat je gasten kunnen raden wiens foto op de andere kant komt te staan. Als je gasten eenmaal hebben besloten van wie het feit ook is, draaien ze het om en kijken of ze gelijk hebben. Dit is een leuk spel als je vrienden en familie tafels delen en ze iets leuks en luchtigs kunnen gebruiken om het ijs te breken.

‘Koppels kruiswoordpuzzels’ is een andere manier om de kennis van je gasten te testen door ze een kruiswoordpuzzel te laten maken die volledig is gebaseerd op informatie het bruidspaa. Ontwerp de puzzel zelf met een sjabloon (dat je online kunt vinden) en laat het vervolgens afdrukken! Leuk, goedkoop en volledig origineel.

Bedank je gasten met gepersonaliseerde cadeautje

Nu het plannen van een bruiloft tot het verleden behoort, de bruidstaart is opgegeten en het huwelijksfeest een beetje wazig(!) is, kun je de herinneringen opnieuw beleven met een CEWE FOTOBOEK.

Bewaar al jouw huwelijksfoto’s

We weten dat het kiezen van de ideale trouwreportage tijd en geduld heeft gekost, dus zorg ervoor dat je foto's op de best mogelijke manier worden bewaard.

Een fotoboek maken was nog nooit zo eenvoudig. Het is de meest attente manier om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op jouw grote dag. Je kunt ook videobeelden opnemen in het fotoboek. Gedrukt in de vorm van een QR-code. Scan eenvoudig met je camera en zie hoe jouw dierbare herinneringen weer tot leven komen. Jouw mooiste dag verdient tenslotte een extra speciale behandeling.

Terug naar jou…

Of je nu een volledige DIY-bruiloft wilt plannen of gewoon openstaat voor een hele reeks bruiloftsideeën, we hopen dat we hebben laten zien dat er meer komt kijken bij het personaliseren van je bruiloft dan alleen het uitkiezen van de taart en de jurk.

Onze nieuwsbrief

  • Creatieve ideeën en inspiratie voor unieke fotoproducten
  • Ontdek als eerste onze nieuwe producten
  • Handige tips en tricks om zelf de mooiste foto's te maken
  • Ontvang €5,- korting op je volgende bestelling
**Je kunt je te allen tijde uitschrijven via een link in de nieuwsbrief. Korting eenmalig geldig op een bestelling van minimaal €25.

Nog één klik en klaar

We hebben je een e-mail gestuurd met een link ter bevestiging.

Controleer je inbox en klik op de link.

Het spijt ons....

Helaas hebben we je niet kunnen inschrijven.

Probeer het later nog eens.