clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

Muismat

  • Geschikt voor mechanische en optische muizen
  • Gecoat oppervlak
  • Persoonlijk op te maken

Maak je werk aangenaam en lichter door je muismat te personaliseren met je favoriete foto.  Te bestellen in 3 varianten, waaronder een premium variant en een XL variant.

 
 

Vanaf € 9,95 *

Nu maken

Levertijd: 6 - 8 werkdagen
Verzendkosten: €4,95

Plezier op je werkplek

Muismat

Voor meer plezier bij het werken aan de pc is deze muismat met eigen foto ideaal. De antislip onderlaag van sponsrubber is op het gecoate oppervlak bedrukt met een foto van je keuze. Het bedrukbare vlak is 23 x 19 cm, de muismat zelf is 23 x 19 x 0,5 cm. De onderlaag is zwart gekleurd.

Premium kunststof muismat

Deze platte muismat uit celrubber met kunststof oppervlak is perfect voor het dagelijks werk aan de pc. De muismat is 23 x 19 x 0,2 cm met een bedrukbare oppervlakte van 23 x 19 cm. Op het gladde kunststof oppervlak kun je jouw lievelingsfoto laten aanbrengen, al dan niet met een leuk design.

Premium kunststof muismat XL

Deze extra grote platte muismat uit celrubber met kunststof oppervlak is perfect voor het dagelijks werk aan de pc maar zeker ook om te gamen. De muismat is 32 x 27 x 0,2 cm met een bedrukbare oppervlakte van 32,6 x 26,6 cm, met een afsnijrand van 0,3 cm aan elke zijde. Op het gladde kunststof oppervlak kun je jouw persoonlijke lievelingsfoto laten aanbrengen, al dan niet met een leuk design.

Bestellen en levering

Levertijd

De levertijd van je fotocadeau telt 6 tot 8 werkdagen.  Je wordt per e-mail verwittigd zodra je bestelling wordt verzonden.

Verzendkosten

Nieuw! Laat je fotocadeau op een zelfgekozen adres leveren of in een bpost afhaalpunt. De verzendkosten voor je fotoproduct zijn € 4,95.