clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

Latte machiato beker

  • Moderne drinkbeker
  • Panoramische druk rondom
  • Meerdere designs beschikbaar voor 2 formaten

Maak je koffie-of theemomenten extra feestelijk en speciaal. Deze latte machiato beker heeft door de speciale vorm een bijzondere uitstraling en is daardoor een leuke aanvulling op je servies. Te bestellen in een kleine of grote versie.

Vanaf € 12,95 *

Nu online maken

Levertijd: 6 - 8 werkdagen
Verzendkosten: €4,95

Een bijzonder formaat

Latte machiato beker klein

Dankzij deze kleine latte beker kan je nog meer van je koffie of thee genieten. Door de conische vorm en de rondlopende panoramische druk staat je foto perfect op de voorgrond. De kleine lattebeker heeft een inhoud van 320 ml, heeft een diameter van 9 cm bovenaan en een hoogte van 10 cm. Wij raden aan je beker met de hand af te wassen.

Latte machiato beker groot

Deze grote koffiebeker is ideaal voor je koffiemoment. Door de conische vorm en de rondlopende panoramische druk staat je foto perfect op de voorgrond. Deze koffiebeker heeft een hoogte van 15 cm en een diameter van 9 cm. Ook de grote latte beker raden we aan met de hand af te wassen.

Bestellen en levering

Levertijd

De levertijd van je fotocadeau telt 6 tot 8 werkdagen.  Je wordt per e-mail verwittigd zodra je bestelling wordt verzonden.

Verzendkosten

Laat je fotocadeau op een zelfgekozen adres leveren of in een bpost afhaalpunt. De verzendkosten voor je fotoproduct zijn € 4,95.