CEWE Photoworld App Fotoboeken, kalenders & meer
Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
Album photo

Maak je fotoalbum

100% personaliseerbaar

Verzamel je beste herinneringen aan vakanties, verjaardagen, bruiloften, geboorten en maak een fotoboek

 • Breed scala aan fotoboeken voor alle gelegenheden
 • Hoogwaardige afdrukken op FSC®-gecertificeerd papier
 • Fotoalbum met tevredenheidsgarantie of terugbetaling
 • Verkozen tot 'Beste fotoafdrukservice' door de TIPA-awards
vanaf € 20,95 *

Nu maken en bestellen:

Formaten

van Mini tot XXL Panorama

Kaften

schrift, zacht, hard, leer en linnen

Papiersoorten

digitaal papier of fotoprint

Fotoalbum voor Kerstmis Wat dacht je van een prachtig gepersonaliseerd kerstcadeau? Maak samen een fotoboek vol met je dierbaarste herinneringen.

Fotoalbum van je jaar Stel je eigen fotoboek samen van de meest gedenkwaardige momenten van het jaar. Een rijke en volledig gepersonaliseerde terugblik, volgens jouw wensen.

Trouwfotoalbum Verzamel al je mooiste trouwfoto's in fotoboeken die je kunt gebruiken om je herinneringen in te bewaren of om cadeau te doen aan al je dierbaren.

Fotoalbum voor een geboorte Maak in alle vrijheid je eigen geboortefotoboek met al je mooiste foto's. Herbeleef alle belangrijke levensfases sinds de komst van je baby.

Familiefotoalbum Beleef al je dierbaarste herinneringen samen opnieuw dankzij een fotoboek met belangrijke momenten, je mooiste avonturen en je ontdekkingen.

Redenen genoeg om je CEWE Fotoalbum te maken

Het CEWE Fotoalbum is een getuige van al je dierbaarste herinneringen en zorgt ook nog eens voor de planeet.
CEWE is lief voor de planeet

100% van het gebruikte drukpapier is FSC®-gecertificeerd, afkomstig uit duurzame bossen. CEWE compenseert ook zijn koolstofuitstoot door de herbebossing van 200.000 hectare bos in Kenia.

Herbeleef je verhalen in foto's

De beste manier om je verhalen opnieuw te beleven en door te geven aan je dierbaren, of om jezelf cadeau te geven om je mooiste momenten te koesteren, is door een CEWE-FOTOBOEK te maken.

Een uniek en ontroerend cadeau

Wil je een persoonlijk en onvergetelijk cadeau geven? Het CEWE-FOTOBOEK is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid: Kerstmis, Moederdag, Valentijnsdag, verjaardagen, bruiloften, reizen...

CEWE, de beste fotoservice ter wereld

CEWE is in 2020 voor het derde jaar op rij door de TIPA World Awards uitgeroepen tot 's werelds beste fotoservice. Profiteer van onze uitstekende knowhow die je de beste fotoafdrukken ter wereld garandeert.

Maak eenvoudig je CEWE Fotoalbum met de assistent

Ontdek de CEWE Fotoalbum formaten

FAQ

Wij bieden je bij het maken van je fotoboek inderdaad verschillende papiersoorten aan:

 • Standaard papier: voelt zacht aan en heeft een licht parelmoerachtig effect. Dankzij de hoogwaardige textuur en weergave kun je al je mooiste foto's in de kijker zetten.
 • Glanzend papier: dankzij de glanzende coating geeft dit papier je foto's een ongeëvenaarde glans en versterkt het de contrasten.
 • Mat papier: dit valt in de smaak bij zowel professionals als amateurfotografen en fotoliefhebbers dankzij het zachte contrast en het zijdeachtige gevoel.
 • Mat fotopapier: heeft een parelachtig en licht satijnachtig effect. Dit papier geeft de details van je foto's met grote precisie weer.
 • Glanzend fotopapier: dit garandeert schitterende kleuren en een beter contrast voor prachtige foto's.
 • Premium mat fotopapier: met zijn gladde, zijdeachtige gevoel onthult het elk detail en biedt het een uitzonderlijke weergave voor afdrukken met een hoge kleurechtheid.

We bieden je verschillende soorten kaften, die geschikt zijn voor elk van onze fotoboeken:

 • De hardcover: zeer bestendig dankzij de hoogwaardige fabricage, beschermt je foto's langdurig. De voorzijde en de rug zijn volledig personaliseerbaar.
 • De softcover: zo soepel als een boek, ultra licht en van hoge kwaliteit. Dit is beschikbaar voor alle fotoboeken tot 130 pagina's.
 • Het schrift: zoals bij een brochure worden de bladzijden in de kaft van het schrift samengevoegd en stevig vastgemaakt. Het schrift is verkrijgbaar voor fotoboeken tot 50 pagina's.

We bieden je de mogelijkheid om je fotoboek te personaliseren met drie verschillende tools:

 • De CEWE-ontwerpsoftware: hiermee kan je heel gemakkelijk al je fotoproducten maken en je ontwerpprojecten opslaan, zelfs zonder internetverbinding.

 • Onze website: er is geen software voor nodig en je kunt je projecten er 6 maanden op bewaren.

 • Onze CEWE-app: beschikbaar in de App Store en Google Play, waarmee je fotoboeken kunt maken op je smartphone.

Om je fotoboek aan je eigen smaak aan te passen, kun je je eigen opmaak, kleurenschema's, cliparts, maskers en kaders kiezen, en tekst toevoegen. Binnen onze ontwerpsoftware gaat alles op een zeer eenvoudige manier. Je wordt stap voor stap begeleid om precies het fotoboek van je dromen te maken.

Met CEWE bundelt je familie-, trouw-, geboorte- of kerstfotoalbum al je mooiste momenten. Al onze fotoboeken hebben minimaal 26 pagina's (behalve het CEWE-FOTOBOEK Pure). Ze kunnen maximaal 202 pagina's tellen voor A4 Portret, A4 Panorama en XL, 178 pagina's voor XXL Portret en XXL Panorama, 98 pagina's voor het formaat Medium en 74 pagina's voor A5 Panorama, Mini en Small.

We bieden twee soorten bindingen voor je fotoboek met hardcover: de klassieke binding en de platliggende opening. Bij de klassieke bindwijze worden de binnenpagina's en de twee kaftpagina's ingebonden met hoogwaardige extra sterke lijm, die een optimale duurzaamheid garandeert voor je fotoboek, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. De klassieke binding is beschikbaar voor je fotoboeken die zijn afgedrukt op digitaal bedrukt papier. De platliggende opening is alleen beschikbaar voor fotoboeken die op fotopapier zijn gedrukt: dit maakt een opening van 180° op elke pagina mogelijk. Het is dus perfect om je mooiste foto's op een dubbele pagina weer te geven!

Kiezen voor CEWE is in de eerste plaats kiezen voor de beste kwaliteit. CEWE is in 2020 voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot 'Beste fotoservice ter wereld' door de TIPA World Awards, en de expertise van CEWE wordt al bijna 60 jaar erkend. Creëer al je fotoproducten in alle vrijheid met de CEWE-ontwerpsoftware voor maximale creatieve mogelijkheden, op de online ontwerpinterface op cewe.nl of via de mobiele app van CEWE. Bovendien wordt 97% van de door onze klanten bestelde CEWE-producten vervaardigd in Duitsland, in onze drukkerij in Oldenburg.