Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Receptenboek

Je recepten bundelen in je eigen kookboek is erg makkelijk dankzij CEWE I Maak een thema receptenboek voor jezelf of als cadeau

Start nu

Bundel je favoriete recepten in je eigen receptenboek

Vind jij het ook altijd zo lastig om dat ene lekkere recept terug te vinden? Heb je het opgeslagen op je telefoon of computer? Of ligt er een briefje ergens in een keukenla? Voorkom deze frustratie door zelf een receptenboek te maken. Begin dus met het verzamelen van al je favoriete recepten en maak mooie foto’s van je gerechten. Met CEWE heb je binnen no time je eigen kookboek gemaakt en besteld.

De verschillende opties voor het maken van je kookboek

Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik de handige ontwerpsoftware van CEWE om je recepten te bundelen. Kies je ervoor om bij elk recept slechts één foto te plaatsen van het eindresultaat? Of heb je liever een duidelijke foto van elke stap? Je kunt deze twee layouts natuurlijk ook combineren, bijvoorbeeld als je zowel simpele als ingewikkelde gerechten aan je boek toevoegt.

Handige tips voor het ontwerpen van je eigen receptenboek

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij hebben alvast drie handige tips voor je op een rijtje gezet.

Wil je je favoriete recepten graag meegeven aan je kind dat op zichzelf gaat wonen, selecteer dan gerechten die simpel en niet te duur zijn. Zo maak je bijvoorbeeld een speciaal kookboek met voordelige maar toch gezonde maaltijden.

Maak foto’s van de belangrijkste stappen zodat je deze niet vergeet. Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden.

Kies een thema voor je eigen kookboek, bijvoorbeeld: ontbijt, lunch, Italiaans, gezond, tussendoortjes of comfort food.

Leuke gepersonaliseerde cadeaus voor studenten

Zo’n kookboek met alle lekkere recepten van papa of mama is natuurlijk erg handig voor een student die op zichzelf gaat wonen. Maar CEWE biedt nog meer leuke producten die je in een handomdraai personaliseert voor je studerende kinderen.

Een drinkbeker of koffiemok is onmisbaar in elke studentenkamer. Plaats hier een leuke vakantiefoto op om er een persoonlijk cadeau van te maken.

Laat een foto op canvas, aluminium, acrylglas of hout drukken. Dit maakt de kamer van je studerende kind meteen een stuk gezelliger.

De kalender met foto’s is ook ideaal voor studenten. Zet hier alvast de verjaardagen van alle familieleden op zodat je zoon of dochter die in ieder geval niet kan vergeten.