Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Kerstcadeautjes versieren doe je zo!

Ontdek de leukste tips voor het inpakken van cadeautjes of het decoreren van de kersttafel.

Kerst is dé periode om terug te blikken, vooruit te kijken en stil te staan in het moment. Je doet dit samen met je familie, vrienden en iedereen die je liefhebt. Een mooie kerst is daarom een persoonlijke kerst. Maak deze kerstdagen extra persoonlijk met Art Prints, Mini Prints en Retro Prints! Dit zijn creatieve fotoprints die je zelf ontwerpt.

Inspiratie voor deze kerstprints? Lees onze vijf beste tips hieronder.

1. De persoonlijkste kerstboom ooit

Kerstballen, lichtjes en een piek: onmisbaar in een kerstboom natuurlijk. Maar heb je er weleens aan gedacht om jouw foto’s in de kerstboom te hangen? Hiermee geeft de boom meer dan alleen een achtergrondsfeertje en een heerlijke dennenlucht, maar wordt het een creatieve fototentoonstelling om iedere dag naar te kijken. Je hangt de Retro Prints op aan handdoekknijpertjes of kleine houten wasknijpertjes.

Geen kerstboom? Of te veel foto’s om in de boom te hangen? Deze tip pas je ook eenvoudig toe op jouw kerstkrans of kerststukjes!

2. Geef een setje foto’s cadeau

We schieten vrijwel dagelijks foto’s met onze smartphones en delen het veelvoudig met vrienden en familie. Toch gaat er niets boven een ouderwets stapeltje gedrukte foto’s. Geef daarom eens een stapeltje foto’s cadeau. Bijvoorbeeld van de meest waardevolle momenten van het jaar of van een vakantie die je samen met iemand hebt gedeeld.

Wanneer iedereen hun foto’s online deelt, wordt een gedrukte foto extra bijzonder!

3. Verpak je cadeau met prints

De kerstperiode is de tijd van cadeaus geven én krijgen! Wat het cadeau ook is, uitpakken is altijd een feestje. Door je cadeaus met sierlinten, pakpapier en Art Prints te versieren, krijgt je cadeau een extra persoonlijke indruk. Klem de foto’s tussen het lint of plak ze op de verpakking met lijm of een plakbandje. Hiermee wordt alleen de verpakking al een cadeautje op zichzelf!

Wil je een cadeauverpakking zelf ontwerpen en laten bedrukken met foto’s? Kies dan voor de [zelf vulbare foto-geschenkbox.][cp-gifts:gift-boxes:valentines-self-filling:pip]

4. De feestelijkste tafel van het jaar

Als gastheer of -vrouw verzorg je het kerstdiner tot in de puntjes. Je denkt een heerlijk menu uit, zorgt voor een gezellige sfeer in huis en dekt de tafel. Bij het tafeldekken ga je natuurlijk net iets verder dan anders. Wil je bij het tafeldekken écht uitpakken? Plaats een persoonlijke Art Print op tafel voor iedere gast. Leg ze op het bord of zet ze tegen het servet. De Art Prints zijn eenvoudig van tekst te voorzien; voeg bijvoorbeeld de naam van jouw gasten, een persoonlijke kerstboodschap of het complete kerstmenu toe aan de prints!

5. Geef de prints een kerstontwerp

Ga je aan de slag met één van bovenstaande tips? Of heb je zelf een creatief idee voor de prints? Wat je plan ook is, je versiert de prints eenvoudig met de leukste kerstontwerpen. Kies uit 460 kerstcliparts, een speciale kerstachtergrond of geef je foto’s een speciale kerstkaders.

Van telefoonhoesjes tot speelgoed en van kalenders tot een speciale foto-geschenkbox: met CEWE geef jij deze kerst de persoonlijkste fotocadeaus!