Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Fotocollage op poster maken en afdrukken

Ontwerp je eigen fotocollage poster I Mooie zelfgemaakte wanddecoratie van hoge kwaliteit I Met de CEWE ontwerpsoftware

Start nu

Zelf een fotocollage poster ontwerpen? Simpel en leuk!

Je kunt tegenwoordig tal van leuke dingen doen met je favoriete foto’s. Het is natuurlijk mogelijk je foto’s af te drukken en in een album te plakken, maar ook zelf ontworpen fotoboeken en fotocollages zijn een grote trend. Zo’n collage kun je ook nog op verschillende ondergronden laten printen, bijvoorbeeld op een mooie grote poster.

Hoe maak je een fotocollage poster?

Het maken van een fotocollage poster is erg simpel met de CEWE ontwerpsoftware. Voeg je favoriete foto’s toe en plaats deze op een leuke manier in het hiervoor bedoelde vak. Wanneer je tevreden bent met het eindresultaat bestel je de poster in het gewenste formaat. Omdat er meerdere plaatjes op staan, raden we aan voor de grotere formaten te kiezen, bijvoorbeeld de 150 x 225 cm.

Tips voor de mooiste collages

Gebruik je creativiteit en deze tips voor een uniek resultaat.

Maak gebruik van alle opties in de software, zoals de tool om foto’s een leuke vorm te geven. Plaats bijvoorbeeld een ronde foto in het midden als blikvanger.

Voeg een beetje tekst toe, bijvoorbeeld de namen van je kinderen als je collage hun foto’s bevat, of de datum en bestemming van jullie vakantie.

Met een mooie lijst maak je je poster helemaal af. Kies uit de verschillende stijlen en kleuren zodat deze perfect bij je interieur past.

De mooiste wanddecoratie met je eigen foto’s

Als je iets unieks op je muur wil hangen, maak je zelf een mooi fotoproduct.