Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Fotocollage Canvas - Meerdere foto's op canvas

Bestel je fotocollage op canvas bij CEWE voor de beste kwaliteit I Plaats meerdere foto’s op canvas voor unieke wanddecoratie

Start nu

Ontwerp je eigen fotocollage op canvas met de CEWE ontwerpsoftware

Wil je graag een mooi canvas laten drukken met je favoriete foto’s, maar weet je niet welke foto je moet kiezen? CEWE heeft de oplossing. Je kunt nu namelijk een collage maken met tot wel 27 foto’s. Zo heb je in één oogopslag een prachtige samenvatting van je vakantie, je trouwdag of de eerste verjaardag van je kindje.

Hoe bestel je een fotocollage op canvas?

Het bestelproces is zoals bij alle CEWE producten erg eenvoudig. Gebruik de handige software of online ontwerptool om je collage te maken met het door jou gekozen aantal foto’s. Er is plaats voor maar liefst 27 plaatjes, en de layout kies je zelf. Het resultaat is dus echt uniek en geheel volgens je eigen smaak.

Tips voor de mooiste collages op canvas

Meerdere foto’s op canvas plaatsen is zoals je ziet erg simpel, maar er zijn een paar details waarmee het resultaat nog mooier zal zijn.

Er zijn 41 formaten beschikbaar. Heb je een collage met slechts twee foto’s, dan kun je uit alle formaten kiezen. Heb je veel plaatjes in je design verwerkt? Dan raden we je aan voor een groot canvas te kiezen voor het beste resultaat.

Houd bij het ontwerpen rekening met de foto omslag, deze komt aan de zijkant van je canvas, en je ziet dit stuk dus niet wanneer je recht voor je kunstwerk staat.

Voor een extra stijlvol resultaat kies je één van de bijpassende lijsten uit de Art en Havana Floaters collectie. Er zijn in totaal zes lijsten beschikbaar voor fotocollages op canvas.

Wat kun je maken met de ontwerpsoftware van CEWE?

De gebruiksvriendelijke software is erg uitgebreid en biedt je vele opties voor het maken van je eigen fotoproducten. Hier zijn een paar voorbeelden.