Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Foto vergroot afdrukken

Je foto vergroot afdrukken doe je bij CEWE I 5 verschillende formaten en hoogglans papier I Bestel nu je fotoposter

Start nu

Laat je foto vergroot afdrukken voor een indrukwekkend resultaat

Je hebt vast wel een aantal foto’s die je regelmatig bekijkt of die erg speciaal voor je zijn. Zoals de eerste foto van je baby, een grappig plaatje van een geweldige verjaardag of een foto van je ouders. Het klassieke formaat past mooi in een fotolijstje, maar als je er een echte blikvanger van wilt maken laat je je foto vergroten.

Je foto uitvergroten bij CEWE

Bijna alle foto’s kunnen vergroot worden zonder dat de kwaliteit hier minder van wordt. Dat komt omdat we tegenwoordig hele goede camera’s en smartphones hebben. Zo wordt die ene foto genomen met je telefoon een prachtige poster van maar liefst 50 x 75 cm, of iets kleiner als je dat liever hebt. Je kunt namelijk kiezen uit 5 formaten, van 15 x 20 cm tot 50 x 75 cm. Het hoogglans fotopapier zorgt ervoor dat alle kleuren tot hun recht komen.

Waarom zou je een foto vergroot afdrukken?

Er zijn tal van redenen, waaronder:

Soms is het interessant om je foto’s in meerdere formaten te bestellen. Zo plaats je er een paar in klassieke fotolijstjes, en geef je een groter formaat aan opa en oma die misschien wat minder goed zien.

Een foto vergroot afdrukken is ook een leuke manier om een tienerkamer te versieren. Wie wil nu niet zo’n gave poster met foto van zijn of haar vriendengroep boven het bed hebben?

Laat een foto uitvergroten en geef deze cadeau. Zo heb je een simpele maar persoonlijk presentje voor een verjaardag.

Persoonlijke fotoproducten

Weet je niet zo goed wat je allemaal kunt maken met je mooie foto’s? Hier is wat inspiratie.

Wat is er nu leuker dan een persoonlijke verhuiskaart met de foto van jullie nieuwe woning? Zo’n kaartje sturen met adreswijziging is natuurlijk veel persoonlijker dan een smsje of mailtje.

Krijg je binnenkort visite of organiseer jij dit jaar het Kerstdiner? Maak dan leuke menukaartjes met een foto van jullie gezin en natuurlijk het uitgebreide menu.

Heb je aan het einde van het jaar nog veel foto’s op je computer waar je niets mee hebt gedaan? Download dan de CEWE software om een uniek en persoonlijk jaarboek te maken.