Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Foto op canvas voor buiten

Een foto op canvas voor buiten is ideaal voor een persoonlijk decor onder je overkapping of in de veranda. Bestel nu online.

Start nu

Geef kleur aan je tuin met een foto op canvas voor buiten

Heb je je tuin mooi ingericht met planten en een leuke tuinset, maar mist er iets? Laat dan een prachtige foto op canvas drukken en hang deze onder je overkapping. Hiermee geef je een heel persoonlijk karakter aan je tuin en maak je je zithoek nog gezelliger.

Hoe bestel je een foto op canvas?

Gebruik de bestelsoftware of de online tool om je mooiste foto op canvas te laten printen. Hiervoor kies je natuurlijk eerst het juiste formaat uit de maar liefst 41 opties. Om je bestelling compleet te maken kies je een mooie lijst, dit geeft je canvas een luxueuze look en beschermt het doek.

Tips voor de mooiste foto op canvas voor buiten

Bij CEWE bestel je tal van cadeaus met hierop je favoriete foto’s, zo ook voor tuinliefhebbers.

Hang je canvas onder een overkapping zodat het niet nat wordt wanneer het regent. Zo geniet je erg lang van je mooie kunstwerk.

Kies een foto met veel kleur die echt opvalt op de houten achtergrond van de overkapping. Ga voor een thema dat bij de stijl van je tuin past voor een harmonieus resultaat.

Je kunt je canvas ophangen zonder lijst, maar voor het mooiste resultaat kies je een Art of Havana Floaters lijst. De Art collectie is strak en stijlvol. De Havana Floaters lijsten geven een warme uitstraling, die perfect bij een tuin passen.

Foto cadeaus voor tuinliefhebbers

Bij CEWE bestel je tal van cadeaus met hierop je favoriete foto’s, zo ook voor tuinliefhebbers.