Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Deurposter met eigen foto

Ontwerp je deurposter met eigen foto via CEWE I Verschillende soorten kwalitatief papier, lijsten en een modern ophangsysteem.

Start nu

Ontwerp nu een unieke deurposter met je eigen foto

Door houten accessoires aan je interieur toe te voegen creëer je een warme en huiselijke sfeer. Daarom zijn de foto’s gedrukt op hout erg in trek. Met de zichtbare latten en geslepen of zichtbare houtstructuur haal je een stukje natuur in huis, een echte blikvanger! Dit fotoproduct is geschikt voor onder andere de huiskamer, kinderkamer en het kantoor.

Hoe maak je een deurposter met eigen foto?

Gebruik de CEWE software om een mooie collage te maken van je favoriete foto’s, en gebruik dit bestand om je fotocollage op hout te bestellen. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag. Je bestelling wordt snel verstuurd zodat je binnen no time deze mooie blikvanger aan je muur hebt hangen. Natuurlijk is dit ook een erg leuk en origineel cadeau voor een verjaardag, trouwdag of voor de geboorte van een kind.

Drie tips voor een prachtige deurposter

Zo maak je een unieke poster voor je deur.

Maak gebruik van de hele lengte van je deur door een verticale poster te bestellen. Heb je huisdieren of kleine kinderen? Zorg dan dat je poster enkel de bovenste helft van de deur bedekt.

Met de speciale posterhanger maak je je decoratie helemaal af. Deze bestaat uit twee latjes, één boven en één onder, en een ketting om je poster op te hangen aan een haakje. De hanger is verkrijgbaar in zwart, wit en eiken.

Kun je niet kiezen tussen al je mooie foto’s? Maak dan een fotocollage en laat deze op een deurposter drukken.

Leuke fotoproducten om de slaapkamer te decoreren

CEWE biedt nog meer leuke decoratieproducten waarmee je je slaapkamer een extra persoonlijk tintje geeft.

Maak zelf een magneetbord vol met leuke fotomagneten. Deze zijn verkrijgbaar in vierkant- en hartvorm.