Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Herbeleef de dag met een trouwfotoboek

Vier tips voor creatieve fotoboeken

We houden echt van een bruiloft – de jurk en het pak, de versieringen en vooral… de fotoboeken! Als je een bruiloft een persoonlijk tintje wilt geven, lees dan onze ideeën voor creatieve trouwfotoboeken. Van cadeaus voor vrijgezellenfeesten tot een aandenken aan een trouwdag.

1. Gepersonaliseerd draaiboekje voor jouw speciale dag

Het idee om je bruiloftsgasten een minigids voor de dag te geven, wordt steeds populairder. Veel koppels kiezen ervoor om een soort 'huwelijksprogramma' aan te bieden aan iedereen die hun ceremonie bijwoont. We werden verliefd op het idee van dit huwelijksprogramma, met onder meer het verhaal van het paar, foto's van hun tijd samen en een introductie van de bruidsmeisjes en de getuige. Ook vind je er handige informatie zoals de tijden van de dag, de volgorde van ceremonies en alle stukjes die gedaan worden. De perfecte pocketgids voor je bruiloft en ook een attent aandenken voor je gasten!

2. Een mini fotoboekje als bedankje voor speciale gasten

Voor die extra speciale mensen die iets meer verdienen dan alleen een bedankkaartje, denken we dat een mini-trouwalbum precies de juiste snaar raakt. Ideaal voor ouders, vrienden en bruidsmeisjes. Je kunt de mooie herinneringen voor altijd levend houden dankzij onze hoogwaardige kwaliteit. Je kunt er niet alleen zeker van zijn dat je foto's er net zo goed uitzien als het volledige album, het is ook ongelooflijk eenvoudig om het te verkleinen om zo dus een kleinere kopie te maken met behulp van de CEWE ontwerpsoftware! Open je grote fotoboek en verander het boektype naar een kleiner formaat, dan doet onze behulpzame software de rest.

CEWE FOTOBOEK Mini

3. Gepersonaliseerde bruiloft gastenboek

Persoonlijke details maken een bruiloft nog specialer. Personaliseer je bruiloftsgastenboek om het nog intiemer te maken. In plaats van te eindigen met een stortvloed aan goede wensen, maak je van de gelegenheid gebruik om je gasten uit te dagen iets creatiefs op te schrijven. Vraag ze om mooie herinneringen, tips voor de toekomst en wijze woorden op te schrijven om echt het meeste uit je gastenboek te halen. Onthoud dat dit iets is waar je de komende jaren met veel plezier op terugkijkt. En wat is een betere gelegenheid om de gedachten en adviezen van al je dierbaren bij elkaar te krijgen?

Toptip – Zorg ervoor dat je mat papier kiest voor een oppervlak dat prettig en gemakkelijk te beschrijven is.

CEWE FOTOBOEK XXL liggend met mat papier

4. Geef een CEWE FOTOBOEK cadeau

Als je naar een bruiloft gaat en inspiratie nodig hebt voor een huwelijkscadeau, dan hebben we misschien wel het perfecte idee voor je! Ontwerp een speciaal fotoboek om aan het gelukkige paar te geven. Dit cadeautje heeft oneindig meer betekenis dan een waterkoker of servies. Je kunt foto's van hen als kinderen, gelukkige tijden die je met hen hebt gedeeld of iets anders persoonlijks toevoegen.

Onze nieuwsbrief

  • Creatieve ideeën en inspiratie voor unieke fotoproducten
  • Ontdek als eerste onze nieuwe producten
  • Handige tips en tricks om zelf de mooiste foto's te maken
  • Ontvang €5,- korting op je volgende bestelling
**Je kunt je te allen tijde uitschrijven via een link in de nieuwsbrief. Korting eenmalig geldig op een bestelling van minimaal €25.

Nog één klik en klaar

We hebben je een e-mail gestuurd met een link ter bevestiging.

Controleer je inbox en klik op de link.

Het spijt ons....

Helaas hebben we je niet kunnen inschrijven.

Probeer het later nog eens.