Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.
Maak je fotoboek makkelijk met onze 2020 designs Maak je fotoboek makkelijk met onze 2020 designs

2020, het jaar van elkaar.

Kies uit de nieuwste themaboeken om jouw verhaal vorm te geven.

Een uniek jaar met een persoonlijk thema

Vol emotie, eenvoudig of kleurrijk​

Yearbook 2020

Leg dit jaar vast in gepaste stijl, met moderne en verfijnde pictogrammen. ​

Middels de slimme designtool worden jouw beste fotomomenten per seizoen ingedeeld. Afhankelijk van de tijd van het jaar, worden ze op kleur gerangschikt. Zo creëer je de mooiste pagina’s.​

Our Highlights 2020

Met dit thema creëer je in een handomdraai een prachtige maandelijkse layout in een modern jasje. ​

Zo kun je jouw persoonlijke hoogtepunten van het jaar rangschikken en direct in elegante en eigentijds kaders vormgeven.

Moments 2020

Het romantische, vloeiende lettertype in dit thema is een absolute blikvanger. Deze vorm straalt vrijheid en sierlijkheid uit en voert je zo licht als een veertje door je volgende CEWE Fotoboek heen.

Best of 2020

"Best of 2020" neemt je mee terug op een bijzondere reis door het afgelopen jaar. Met stijlvolle elementen in zachte pastelkleuren stel je zelf je CEWE Fotoboek samen van de eerste tot de laatste pagina.

Lovely memories 2020

Dit wondermooie fotoboekdesign is tot stand gekomen in een design-samenwerking met blogster Judith Frietsch - bekend als '@Youdiful'. Met dit thema maak je in rap tempo een liefdevol fotoboek met sierlijke elementen.

Our 2020

Een "topper" is het fotoboekdesign "Our 2020". Met zijn kleurrijke en cirkelvormige elementen ziet het er erg vrolijk uit en is het de perfecte omkadering voor jouw gelukkigste herinneringen.

Nieuwe themaboek sjablonen voor jouw CEWE FOTOBOEK

Ontwerpen en bestellen met de CEWE bestelsoftware
  1. Installeer de CEWE bestelsoftware op je computer.
  2. Klik bovenaan in het menu op CEWE Fotoboek
  3. Selecteer nu je gewenste fotoboek: Maak je keuze uit de vele formaten, papiersoorten en verschillende omslagen om het CEWE Fotoboek samen te stellen volgens jouw wensen.
  4. Klik dan op "Nu beginnen". In het venster dat wordt geopend, kun je dan een geschikt boeksjabloon selecteren. Om de nieuwste thema's te vinden, klik je op "Meer Themaboeken downloaden" onderaan de Fotoboek Themaboeken. Kies je favoriete designs uit, of selecteer ze allemaal, en klik op "Selectie installeren". *Tip: je kan ook achteraf nog andere themaboeken downloaden. Daarvoor klik je rechts-onderaan in het Thema paneel op het pijltje "Extra inhoud installeren...". Kies je favoriete designs uit, of selecteer ze allemaal, en klik op "Selectie installeren". *
  5. Bevestig met "Selectie toepassen" om de bewerkingsmodule te starten. Alle pagina's zijn nu in het gewenste design opgemaakt. Nu ontbreekt er nog maar één ding: jouw foto's.

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag jouw mooiste fotoboek te maken

Webinars

Onze Webinar trainer Marius leert je alles over de nieuwe jaarboek designs. Hij legt stap voor stap uit hoe je ze toepast in je eigen fotoboek. Marius weet echt alles over de software dus je kan met al jouw vragen bij hem terecht. Ook geeft hij jou tips & tricks om jouw fotoboek nog specialer te maken.

LEES MEER