Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Fotografietips

Alles netjes houden? Ga aan de slag met dit creatief foto-idee

Bouwblokken, treinsporen, knuffeldieren … Kinderkamers liggen vol met speelgoed dat regelmatig moet worden opgeruimd. Om gemakkelijk bij te houden in welke doos alles hoort, hebben we een praktische tip!

Kies mooie dozen uit om speelgoed in op te bergen. Maak foto’s van het speelgoed en bevestig ze op de dozen. Zo is het voor iedereen duidelijk wat de inhoud van de doos moet zijn. Zelfs kinderen kunnen op deze manier alles snel terugvinden. Ga ook eens aan de slag met decoratieve kaders en maak van die ‘opruimfoto’s’ een waar kunstwerkje. Zelfs voor de jongste leden van het gezin wordt opruimen kinderspel. Opgeruimd staat netjes!

Check snel hoe dit creatief foto-idee werkt:

Op de foto hierboven zie je het eindresultaat van een dagje creatief zijn met foto’s. Dankzij de beelden van de inhoud zie je in één oogopslag welk speelgoed waar hoort.

Fotografeer het speelgoed dat samen in één doos hoort

Bedenk eerst samen met je kind(eren) welk speelgoed bij elkaar in een doos hoort. Zo sorteer je gemakkelijk knuffels, poppen, kleur- of knutselmateriaal. Zet alle items die in één doos horen in groepjes bij elkaar en neem dan van elke stapel een foto met je smartphone. Aan de hand van die foto kun je later in één oogopslag zien wat er in elke doos zit. Bevestig de foto’s tot slot aan de buitenkant van de dozen.

Tip: Als je de foto’s twee keer afdrukt, kun je de ene op het deksel bevestigen en de andere op de zijkant van de doos. Dat maakt het opruimen nog gemakkelijker!

Geen lange zoektochten meer: met behulp van foto's kunnen zelfs de jongste familieleden alles snel terugvinden.

Twee gemakkelijke manieren om foto’s af te drukken

De foto's voor de dozen kan je bestellen via:

Tip: Sla je foto's permanent op in de handige online opslag CEWE myPhotos. Zo heb je op elk moment toegang tot al jouw foto’s en albums.

Hergebruik oude dozen met een creatief foto-idee

Veel dozen zijn geschikt om speelgoed in op te bergen, zoals schoenen- of verzenddozen, en je geeft ze zo een tweede leven. Denk ook eens out of the box en gebruik dozen met foto’s voor een mooi geordend bureau of knutselhoek.

Welke creatieve ideeën met foto’s heb jij?

Heb je alle kinderspullen een plaats gegeven? Ga dan verder aan de slag in je kelder of op zolder. Kerstversiering, gereedschap of kampeeruitrusting ruim je ook op deze efficiënte manier op.

Je foto’s kan je op allerlei manieren afdrukken

Ontdek onze mogelijkheden: