clear
cewe photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Op tijd voor kerst?

Bestel tot en met 17 december om er zeker van te zijn dat jouw producten op tijd worden geleverd voor Kerst.

geopend fotoboek geopend

CEWE FOTOBOEK maken

In vier stappen naar een uniek boek

Een CEWE FOTOBOEK maken? Daar is niets moeilijk aan. Via onze gratis ontwerpsoftware, app of online designer stel je in geen tijd een prachtig fotoboek samen.
icoon software downloaden icoon software downloaden

1. Installeer de software

De handigste manier om je CEWE FOTOBOEK te maken is met onze gratis ontwerpsoftware. Deze is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux computers. Na het downloaden en openen van het installatiebestand leidt de automatische setup je gemakkelijk door de installatie.

Je kan een CEWE FOTOBOEK ook bestellen via onze App voor tablet of smartphone. Die is er zowel voor Android als Apple iOS. Als derde optie kan je kiezen voor onze Online Photobook Designer. Hiervoor hoef je niets te installeren en maak je je boek in een online applicatie. Houd er rekening mee dat zowel de App als de Online Designer minder uitgebreide opties bieden. Benut je liever alle mogelijkheden? Kies dan voor de ontwerpsoftware.
icoon kaften icoon kaften

2. Kies je formaat, kaft en papiersoort

Het CEWE FOTOBOEK kan je in 9 verschillende formaten krijgen. Afhankelijk van je voorkeur of de oriëntatie van je foto’s kies je voor een liggend, staand of vierkant model.

Bij de meeste formaten heb je keuze tussen verschillende soorten kaften en papiersoorten.
icoon foto's toevoegen icoon foto's toevoegen

3. Voeg foto’s, teksten en illustraties toe

Na het inladen van je foto’s kan je zelf aan het slag om je pagina’s in te vullen of je kan de Assistent een automatische indeling laten voorstellen. Maak gebruik van de pagina-indelingen, cliparts, achtergronden, sjablonen en kaders om je CEWE FOTOBOEK volledig naar wens te ontwerpen.

Tip: Maak op voorhand een grondige selectie van je foto’s. Dat werkt handiger. Wees kritisch en selecteer enkel je beste foto’s. Een boek met enkel je beste foto’s geeft vaak het mooiste resultaat.
icoon transport icoon transport

4. Bestellen

Wanneer je tevreden bent met het resultaat kan je overgaan tot de bestelling. Je kiest een betaalmethode en vult je gegevens voor aflevering in. Enkele dagen later kan je jouw CEWE FOTOBOEK thuis verwachten.