clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

In deze bijzondere tijden zijn wij er voor je

Beste CEWE klant,

 

Foto’s verbinden ons. Er zit zoveel vreugde in elk persoonlijk ontwerp. Daarom doen we er bij CEWE alles aan om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke fotobestellingen worden geproduceerd, zodat jij jouw herinneringen van speciale momenten kan herbeleven.

 

Je kan bij ons jouw fotoproducten blijven bestellen, tegen de normale levertijden en we treffen alle noodzakelijke maatregelen om onze medewerkers, producten en jou te beschermen tegen besmetting.

 

Juist in de bijzondere tijden van nu willen we ervoor blijven zorgen dat jij het mooiste uit je kan foto’s kan halen.

 

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.

 

FAQ

 

Kan ik nog steeds bestellen?

 

Ja. Al onze producten zijn nog te bestellen. Dankzij onze 13 productiefaciliteiten in fotoafwerking, is CEWE goed gepositioneerd in heel Europa. Wanneer een productiefaciliteit niet of niet volledig produceert, dan worden de bestellingen elektronisch doorgestuurd naar andere productiefaciliteiten en van daaruit worden ze verzonden. In onze productie werken we met een strikt gescheiden ploegensysteem om het risico op besmetting voor onze medewerkers zo laag mogelijk te houden. Met deze en vele andere maatregelen doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers beschermd zijn en dat jouw producten besteld en geleverd kunnen worden. Onze bestelprogramma's zijn op de gebruikelijke manier beschikbaar via de webbrowser, bestelsoftware voor pc / Mac en als smartphone-app.

 

 

Blijven de levertijden zoals gebruikelijk?

 

Ja. Momenteel wordt jouw bestelling met de gebruikelijke snelheid verwerkt en afgeleverd. Ook onze transportpartners blijven betrouwbaar en op tijd werken. Voor vragen over de levertijd kun je hier terecht.

 

 

Hoe veilig zijn jullie fotoproducten?

 

Noch onze producten, noch de verpakking vormen een risico voor besmetting. De kans op besmetting via de post is heel klein. Uiteraard raden we je aan om na ontvangst van een pakket jouw handen te wassen. Meer informatie hierover vind je op de website van de Wereldgezondheidsorganisatie.

 

 

Hoe gaan jullie om met de gezondheid van CEWE medewerkers?

 

Veel van onze medewerkers hebben de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Bij onze productie werken we in een strikt gescheiden ploegendienst om het risico voor de medewerkers zo laag mogelijk te houden. Met deze en vele andere maatregelen doen we er alles aan om onze medewerkers te beschermen en zorgen wij ervoor dat jouw bestellingen toch geleverd kunnen worden.

 

 

Heb je een andere vraag?

 

Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Beleef jouw mooiste herinneringen opnieuw

We helpen je graag met de handigste tips

Video tutorials

Instructie video's voor het gebruik van de software.