Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Ontwerptips

Over fluwelen pootjes en zachte neuzen

Een fotoboek over je huisdier - heel eenvoudig met behulp van de CEWE Photoworld-app en je mooiste foto's.

Iedereen die ooit huisdieren heeft gehad, weet dat ze deel uitmaken van het gezin. Dat blijkt ook als je digitale fotoalbums bekijkt: want daar staan vaak veel foto's van katten, honden en andere huisdieren in. Maak een cadeau voor jezelf en verwerk je mooiste foto's in een liefdevol CEWE FOTOBOEK.

Stel meteen jouw CEWE FOTOBOEK samen.

Beter in een vierkant formaat

Kies je voor een CEWE FOTOBOEK Vierkant, dan kun je je foto's in zowel staand als liggend formaat over de pagina's verdelen. Je kunt ook kiezen voor een hardcover binding om de tekst van de titel te benadrukken, zoals in ons voorbeeld, met een reliëfopdruk in zilver, goud, roze of een lak met reliëfeffect.

(Beestig) goede stijl

Om je fotoboek snel en uniform te ontwerpen, kun je een van onze stijlen uit de CEWE app gebruiken. Dit zijn kant-en-klare pagina-achtergronden inclusief een passende lay-out. Hiervoor sleep je je persoonlijke foto's naar de plaatshouders en voeg je vervolgens kleine stukjes tekst toe. Je kunt alle pagina's aanpassen aan jouw ideeën.

Een CEWE FOTOBOEK in vierkant formaat ligt opengeslagen op een witte deken. Op de dubbele pagina zie je foto's van een rode kat. Links van het fotoboek staat een dienblad met kerstversieringen en kaarsen.

Meer is meer

Heb je twee favoriete foto's? Plaats beide afbeeldingen gewoon over een groot oppervlak en naast elkaar op een dubbele pagina. Dit werkt vooral goed bij motieven die bij hetzelfde thema passen, zoals knuffelen in bed of slapen in een mandje. Het belangrijkste is dat je lieveling perfect in scène is gezet.

Jij en ik - altijd samen

Natuurlijk horen in je fotoboek ook foto's van jou en andere gezinsleden samen met je huisdier. Verdeel foto's waarop jullie samen te zien zijn over de dubbele pagina's, die meerdere motieven in de lay-out hebben. Dat zorgt voor afwisseling en dynamiek. Tip: een grotere fotoselectie maakt het je gemakkelijker om lay-outs met meerdere afbeeldingen te ontwerpen.