Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Fotoprints maken en afdrukken

Bestel je fotoprints online bij CEWE I Foto’s gedrukt op merkfotopapier van hoge kwaliteit.

Start nu

Kijk terug op je mooiste herinneringen met de fotoprints van CEWE

Er is natuurlijk niets mis met foto’s bekijken op je tablet, laptop of telefoon, maar toch is het niet hetzelfde als tastbare foto’s in je handen hebben. Je kijkt op een andere manier naar fotoprints, je ziet meer details en je herleeft de mooie herinneringen. Kies voor de fotoprintservice van CEWE en ontvang je favoriete foto’s geprint op merkfotopapier.

Wat zijn de mogelijkheden qua fotoprints?

Wil je fotoprints laten maken? Dan is het fijn om verschillende opties te hebben qua formaat en soort papier. Je keuze is afhankelijk van je smaak maar ook van het type foto. Naast het klassieke glanzende papier is er een een matte versie. Deze geeft een moderne uitstraling aan je foto’s en laat de details mooi naar voren komen. Voor een extra mooi resultaat kies je voor de automatische foto-optimalisatie. Hiermee worden onder andere het contrast en de verzadiging van de kleuren een beetje aangepast zodat je foto net wat extra peps krijgt.

Tips voor het kiezen van de beste foto’s

Je kunt natuurlijk alle foto’s van je vakantie of verjaardag laten afdrukken, maar het is slim om een selectie te maken van je favoriete kiekjes voor je je fotoprints bestelt.

Zorg dat iedereen ongeveer even vaak op de foto’s staat. Ga voor een mix van groepsfoto’s en individuele plaatjes indien mogelijk.

Ga voor foto’s met de beste kwaliteit. Let er dus goed op dat het beeld niet bewogen is, of dat er bijvoorbeeld niet iemand heel raar kijkt op de achtergrond.

Vooral bij vakantiefoto’s is het leuk om een soort tijdlijn te maken. Kies dus minimaal één foto van elke activiteit en elk gezellig moment.

Wat kun je doen met je favoriete foto’s?

Het laten afdrukken is natuurlijk een leuke optie, maar je kunt nog zoveel meer doen met digitale kiekjes.

Maak een persoonlijk fotocadeau voor moederdag. Denk hierbij aan een verjaardagskalender, een doosje met foto en hierin heerlijk chocola of een foto op acrylglas.

Een herinneringsboek maken is een geweldige activiteit voor jezelf of voor het hele gezin. Selecteer de leukste foto’s van het afgelopen jaar en voeg ze toe aan het te personaliseren fotoalbum in de software. Met hier en daar wat tekst, zoals een datum, naam of anecdote, maak je je herinneringsboek compleet.

Wist je dat je ook ansichtkaarten kunt laten maken met hierop je eigen foto’s? Ga voor grappige kiekjes en stuur eens een kaartje naar opa & oma of je lieve buren.