Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Tips voor je fotoboek

Fotoboek met 21 leuke kinderactiviteiten om samen te doen

Ontwerp samen met je (klein)kinderen een CEWE Fotoboek boordevol leuke kinderactiviteiten die jullie samen heel graag (opnieuw) willen doen.

Combineer persoonlijke foto's en liefdevolle boodschappen om een CEWE Fotoboek samen te stellen - bijvoorbeeld met de veelbelovende titel: 21 leuke kinderactiviteiten om samen te doen. Zo kunnen je (klein)kinderen zien wat jullie in de toekomst weer met hen willen doen. En leg je iets vast om samen naar uit te kijken. Wij hebben een aantal ideëen voor het ontwerp verzameld, net zoals een aantal leuke activiteiten die je samen met je (klein)kinderen kunt doen.

Het CEWE Fotoboek medium ontwerp je in een handomdraai: zowel staande als liggende foto's kunnen er gemakkelijk in worden geplaatst. Voor een creatief ontwerp plaats je één van je 21 ideeën op elke dubbele pagina: de ene pagina bevat de tekst, de andere de foto. In ons voorbeeld hebben we een van onze nieuwe cliparts gebruikt voor de tekstpagina. Je kan er eventueel je eigen tekst aan toevoegen met behulp van het tekstgereedschap. Op de andere pagina is er ruimte voor een bijpassende foto van jou, je partner en/of de (klein)kinderen.

Een fotoboek medium met 21 dingen die we eindelijk samen zouden willen doen.

Werken in de tuin

Werken in de tuin is leuk voor alle generaties. Of het nu gaat om plantjes zaaien, bloemen water geven of een beginnerscursus heggen snoeien: tijd doorbrengen buiten in het groen, voelt aan als een kleine vakantie die je samen beleeft. In de tuin maak je samen de mooiste herinneringen! In de CEWE ontwerpsoftware vind je voor een groot aantal verschillende thema’s bijpassende cliparts zoals de laarzen op bovenstaande afbeelding.

Je (klein)kinderen kunnen vast nog veel leren over het verzorgen van plantjes of de aanleg van een moestuin.

Een ijsje eten

Staat een gezamenlijk bezoek aan een ijssalon bovenaan je activiteitenlijst? Zoek dan naar een leuke foto van jouw (klein)kind met een ijsje en plaats die in het fotoboek. En tot het weer zover is, kan je alvast nadenken over welk ijsje jij zal kiezen …

Een groot en lekker ijsje is en blijft een hoogtepunt

Op naar het strand

Zacht zand, een felle zon en een zilte zeebries - zo voelt de zomer aan. Natuurlijk moeten we weer allemaal samen kunnen zijn voor de volgende trip naar het strand. Niet alleen om de (klein)kinderen te helpen met het bouwen van het beste en grootste zandkasteel ter wereld, maar ook om samen te wandelen langs het water, schelpen te rapen of te speuren naar krabben of garnalen. Het strand is dan ook de ideale plek om samen met de kinderen allerlei leuke activiteiten te doen.

Het strand is de perfecte plaats voor plezier en ontspanning.

Gezellig rond het kampvuur

Een zomeravond rond een kampvuur is een onvergetelijke ervaring – voor jong en oud. Als je (klein)kinderen dit avontuur al eerder hebben beleefd, zullen ze dit ongetwijfeld nog eens willen herhalen. Bespreek vooraf welke plek het meest geschikt is voor een veilig vuurtje en misschien kan je nadien wel samen een nachtje doorbrengen in een tent!

Bij een kampvuur horen marshmallows er gewoon bij.

Op ontdekkingstocht in het bos

In de voorbije periode hebben we meer gewandeld en gefietst dan voorheen. Velen hebben nieuwe of mooie plekjes in de directe omgeving ontdekt. Maar het is natuurlijk nog leuker om al die prachtige plekjes aan elkaar te tonen. En om samen wat verder van huis op ontdekkingstocht te gaan.

Samen genieten in de natuur.

Samen herinneringen maken

Het zijn vaak de kleine momenten en ervaringen in het leven waarmee je samen blijvende en hartverwarmende herinneringen maakt. En die dus ook je kindertijd en je leven als (groot)ouder vormen. Of het nu gaat om een wandeling, het oplossen van een kruiswoordpuzzel of samen een fietstochtje maken: alles brengt vreugde - zolang je maar samen bent!

Om samen avonturen te beleven, hebben (klein)kinderen en (groot)ouders maar één ding nodig: samen tijd doorbrengen en leuke kinderactiviteiten doen.