Orderstatus
Dagelijks bereikbaar op:
015 - 29 56 13

Mijn account

Meld je aan met je inloggegevens of maak een nieuw account aan
Als je uitlogt, worden om veiligheidsredenen alle niet-opgeslagen projecten en je winkelwagen verwijderd.

Afscheidsboek maken van groep 8

Ontwerp je eigen afscheidsboek van groep 8 met de gebruiksvriendelijke fotosoftware van CEWE. Veel opties voor de kaft, het papiersoort en het formaat.

Start nu

Maak een uniek afscheidsboek voor je kind in groep 8

De basisschool verlaten is een spannend moment voor kinderen. Ze gaan van een vertrouwde klas met vriendjes en slechts één leraar of lerares naar een school met nieuwe mensen en vakken. Daarom is het belangrijk de basisschooljaren goed af te sluiten. Hoe je dit doet? Met een afscheidsboek van groep 8 natuurlijk.

Zelf een afscheidsboek maken met CEWE

Dankzij CEWE heb je binnen no time een mooi boek gemaakt voor of met je kind dat de basisschool binnenkort achter zich zal laten. Kies wat leuke foto’s van elk schooljaar en voeg hier en daar een anecdote toe. Vergeet niet om foto’s van alle vriendjes en vriendinnetjes toe te voegen en natuurlijk hun namen. Zo kan je kind jaren later nog terugdenken aan de leuke basisschooljaren.

Tips om je afscheidsboek van groep 8 nog mooier te maken

Ben je klaar om te beginnen met het ontwerpen van het afscheidsboek? Lees dan eerst even de volgende tips.

Betrek je dochter of zoon bij het maken van het boek. Zo wordt het nog persoonlijker en specialer.

Laat je kind een mooie tekst schrijven voor de laatste pagina van het boek, een soort van brief aan zichzelf. Hoe leuk is het om deze jaren later weer te lezen?

Kies voor een harde kaft zodat het boek jarenlang mooi blijft, ook wanneer alle vriendjes en vriendinnetjes het doorbladeren.

Cadeaus voor kinderen die de basisschool verlaten

Wil je je eigen kind of zijn of haar vrienden een mooi afscheidscadeau geven? CEWE biedt je vele opties.

Maak een Mini of Small fotoboekje voor je eigen kind maar ook voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Het is een prachtige manier om herinneringen te delen en het neemt niet veel ruimte in beslag in de boekenkast van de kinderen.

Nu je kind naar de middelbare school gaat is het waarschijnlijk tijd voor een smartphone. Laat een leuke foto van de vriendengroep op een telefoonhoesje drukken als herinnering.

De Premium Poster is een leuk cadeau voor de slaapkamer. Laat je kind zelf een foto kiezen, bijvoorbeeld van de eindejaarsmusical, een schoolreisje of een verjaardagsfeest.