clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

Foto in kristal

  • Hoogwaardig kristal
  • Speciaal laserproces
  • Inclusief aantrekkelijke cadeauverpakking

Je foto in kristal maakt iedere foto gegarandeerd bijzonder. Door een speciaal laserproces wordt de foto van uw keuze overgebracht in het kristal.

€ 14,95 *

Nu maken

Levertijd: 9 - 11 werkdagen
Verzendkosten: €4,95

Jouw foto in kristal gelaserd

Sleutelhanger

Met deze kristallen sleutelhanger van 3 x 2 x 1,5 cm kun je jouw dierbaren altijd bij je dragen. Door een speciaal laserproces wordt je lievelingsfoto overgebracht in het blok kristal. Een blauwe LED-verlichting doet je foto stralen. De sleutelhanger met metalen sleutelring wordt inclusief een batterij geleverd in een aantrekkelijke cadeauverpakking.

Fotohart

Bestel je lievelingsfoto als elegante kristalfoto in de vorm van een hart. Door een speciaal laserproces wordt de foto van je keuze overgebracht op hoogwaardig kristal en krijgt zo een heel bijzondere omlijsting. Het fotohart wordt geleverd met een speciale houder en in een cadeaudoosje. Het kristallen fotohart is 5,8 x 5,8 x 3 cm. Hierop kan jeen foto van 5,3 x 5,3 cm laten bedrukken.

Fotolijstje

Dit kristallen fotolijstje laat elke foto stralen.  Door een speciaal laserproces wordt de foto van je keuze overgebracht in het kristallen blok van 10,5 x 8 x 2,4 cm.  Het lijstje is uiterst decoratief en heeft geen extra omlijsting nodig door zijn trapeziumvorm.  Het wordt geleverd in een aantrekkelijke cadeauverpakking.  Het bedrukbare vlak voor je foto is 8,5 x 6 cm.

 

Penhouder

Zorg voor een opgeruimd bureau met deze kristallen penhouder. Zoek op je gemak een foto die door middel van een speciaal laserproces wordt overgebracht in het blok kristal van 8 x 5 x 5 cm. Je persoonlijke penhouder wordt geleverd in een aantrekkelijke cadeauverpakking. Het bedrukbare oppervlak is 4,8 x 4,4 cm.

Foto met houder

Door een speciaal laserproces wordt de foto van je keuze overgebracht in kwalitatief kristal en krijgt zo een heel persoonlijke omlijsting. Bij de levering zijn een speciale fotohouder inbegrepen en je foto wordt geleverd in een cadeaudoos. Het bedrukbare oppervlak voor je foto is 7,5 x 6,6 cm op de kristallen foto van 8 x 7 x 1,3 cm.

Bestellen en levering

Levertijd

De levertijd van je fotocadeau telt 9 tot 11 werkdagen.  Je wordt per e-mail verwittigd zodra je bestelling wordt verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten voor je fotocadeau zijn € 4,95.