clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

Foto in kristal

  • Hoogwaardig kristal
  • Speciaal laserproces
  • Inclusief aantrekkelijke cadeauverpakking

Je foto in kristal maakt iedere foto gegarandeerd bijzonder. Door een speciaal laserproces wordt de foto van uw keuze overgebracht in het kristal.

€ 14,95 *

Nu online maken

Levertijd: 9 - 11 werkdagen
Verzendkosten: €4,95

Jouw foto in kristal gelaserd

Sleutelhanger

Met deze kristallen sleutelhanger van 3 x 2 x 1,5 cm kun je jouw dierbaren altijd bij je dragen. Door een speciaal laserproces wordt je lievelingsfoto overgebracht in het blok kristal. Een blauwe LED-verlichting doet je foto stralen. De sleutelhanger met metalen sleutelring wordt inclusief een batterij geleverd in een aantrekkelijke cadeauverpakking.

Fotohart

Bestel je lievelingsfoto als elegante kristalfoto in de vorm van een hart. Door een speciaal laserproces wordt de foto van je keuze overgebracht op hoogwaardig kristal en krijgt zo een heel bijzondere omlijsting. Het fotohart wordt geleverd met een speciale houder en in een cadeaudoosje. Het kristallen fotohart is 5,8 x 5,8 x 3 cm. Hierop kan jeen foto van 5,3 x 5,3 cm laten bedrukken.

Bestellen en levering

Levertijd

De levertijd van je fotocadeau telt 9 tot 11 werkdagen.  Je wordt per e-mail verwittigd zodra je bestelling wordt verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten voor je fotocadeau zijn € 4,95.