Fotostickers

kleine foto's voor grote kunstwerken

  • Briljant premium-fotopapier
  • Vellen met 4, 8 of 16 foto's
  • Ideaal als vervanging voor naambordje

Met onze zelfklevende fotostickers tover je in een handomdraai je eigen persoonlijke notitieboek. Of versier met de fotostickers de boekentas en schriften van je kinderen.

Vanaf € 1,95 *

NU ONLINE MAKEN MAKEN MET DE ONTWERPSOFTWARE

Levertijd: 6-8 werkdagen
Verzendkosten: €4,95

Kleine foto's voor grote kunstwerken

Fotostickers op stickervel

De fotostickers worden afgedrukt op premium fotopapier en zijn te bestellen in een set van 4, 8 of 16 stickers. Het stickervel is 13 x 18 cm. Bij 4 grote stickers is het formaat 6 x 8 cm per sticker. Bij een stickervel met 8 middelgrote stickers krijg je stickers van 6,5 x 4,5 cm en 16 kleine stickers op een stickervel zijn 3 x 4 cm per sticker.

Losse fotostickers

Je kan een rechthoekige variant bestellen of een panoramavariant om je cadeaus volledig te personaliseren. Als naamstickers zijn deze losse fotostickers ook erg origineel. Ze worden met 6-kleuren directprint bedrukt en je krijgt een set van 3 stickers van 16,2 x 9,1 cm. Het bedrukbare oppervlak hiervan is 9,7 x 9,4 cm. De stickers zijn afveegbaar door een krasbestendige laklaag op het oppervlak.

Bestellen en levering

Levertijd

De levertijd van je fotostickers telt 6 tot 8 werkdagen.  Je wordt per e-mail verwittigd zodra je bestelling wordt verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten voor je fotostickers zijn € 3,79.