local_shipping Gratis verzending – al jouw producten worden nu gratis bezorgd

IVAN VANHALEWYN:

 

NATUURREIS NAAR CORSICA

 

Van Oman tot Berlijn en van New York tot China: ieder jaar maken Ivan Vanhalewyn en Katelyn Vanrobaeys een grote reis én een citytrip. Een aangename traditie, die niet ongezien voorbij gaat. Van iedere trip – hoe kort ook - wordt ten minste één CEWE FOTOBOEK ontworpen. “Het gebeurt regelmatig dat we van één vakantie meerdere CEWE FOTOBOEK exemplaren maken”, vertelt Ivan Vanhalewyn.

Familie Vanhalewyn

Als je zoveel ervaring hebt met het maken van fotoboeken, word je er ook steeds beter in. “Het fotoboek waar ik het meest trots op ben, is die van onze reis naar Corsica. Corsica is een fantastisch eiland en de foto’s van die vakantie zijn echt prachtig geworden.”, aldus Ivan.

HERINNERINGEN AAN CORSICA

Niet alleen de foto’s zijn mooi; ook het fotoboek zelf mag er zijn. “Ik probeer er steeds vaker iets artistieks van te maken, zodat het niet een verzameling foto’s wordt. Het fotoboek vertelt het verhaal van onze reizen."

Maak net als Ivan en Katelyn een CEWE FOTOBOEK als herinnering aan je reis of vakantie.

MAAK JOUW CEWE FOTOBOEK

IVAN VANHALEWYN & KATELYN VANROBAEYS

Thuis bij Ivan en Katelyn staan de fotoboeken van hun reizen en citytrips keurig geordend in de boekenkast. Ivan kiest altijd voor hetzelfde formaat en type fotoboek: “Large liggend, mat fotopapier en een harde kaft.” Door het jaartal en de bestemming op de rug te zetten, kan hij de boeken van elkaar onderscheiden. Het is inmiddels een mooie collectie geworden. “Ik ben er gek op dat de boeken allemaal hetzelfde zijn. Van de meeste reizen hebben we meerdere fotoboeken gemaakt. Neem bijvoorbeeld onze reis naar Namibië, waar we een 4x4 roadtrip maakten. We hadden zoveel foto’s van deze avontuurlijke reis, dat ik er maar liefst vier fotoboeken van kon ontwerpen. Een van de fotoboeken van Namibië bevat alleen maar foto’s van de prachtige wilde dieren die we daar hebben gezien.”

“Ik zorg ervoor dat een fotoboek binnen drie tot vier weken na de reis af is. Dan zitten de verhalen nog vers in je hoofd.”

(Ivan Vanhalewyn)

Reizen, Familie, Bruiloft of Bobby - Laat je inspireren door meer dan 100 klantenvoorbeelden

LAAT JE INSPIREREN!

"Ook tijdens de reis zelf houd ik met het maken van de foto’s al rekening met het fotoboek.”

MAAK JOUW CEWE FOTOBOEK

TIPS VAN IVAN

“Hoe vaker je een fotoboek maakt, hoe meer je beseft dat het niet het fotoplakboek van vroeger is. Ik plaats de mooiste foto’s nu vaak op een hele of zelfs twee hele bladzijden. Zo komen ze goed tot hun recht.”

“Als je net begint met het maken van fotoboeken van CEWE, dan zijn de webworkshops echt heel waardevol. Voor mij was het een gemakkelijke manier om op een snelle manier veel te weten te komen over de software. Als je na een jaar of twee jaar wat beter bent geworden , dan kun je de webworkshop voor gevorderden volgen. Je leert enorm veel tijdens die workshops en kunt ook vragen stellen aan de docent.”

“Als je van tevoren weet dat je een CEWE FOTOBOEK van, bijvoorbeeld, een reis wilt maken, dan kun je daar tijdens de trip al rekening mee houden. Maak foto’s die je kunt gebruiken als achtergrond of die mooi zijn voor paginavullende platen. Het maakt het resultaat niet alleen beter, maar het zorgt er ook voor dat je meer plezier krijgt in het ontwerpen van je fotoboek.”

“Er zijn diverse software programma’s waarmee je je foto’s net wat mooier kan maken dan ze al zijn. Zelf gebruik ik bijvoorbeeld het gratis programma Picasa; een eenvoudig programma waarin je de kleuren van de foto kunt bijwerken, maar ook eenvoudig een foto kunt bijsnijden.”

Natuurlijk maak je van tevoren een selectie van de foto’s die je wilt opnemen in je fotoboek, maar selecteer ook tijdens het maken van het fotoboek op een bewuste manier. Ik vind vier foto’s op één pagina de absolute max. Het fotoboek wordt anders veel te rommelig; je weet niet meer waar op de pagina je kijken moet en de foto’s komen veel minder mooi uit."

Blader door dit fantastische inspiratie boek!