Op tijd voor kerst?

Bestel tot en met 17 december om er zeker van te zijn dat jouw producten op tijd worden geleverd voor Kerst.

Echt fotopapier

De kwaliteit die je foto’s verdienen

Voor je CEWE FOTOBOEK kan je kiezen tussen drie soorten digitaaldruk papier en twee soorten fotopapier. Welke je kiest bepaalt niet enkel de uitstraling van je pagina’s, maar ook de binding.

Een boek op fotopapier heeft een Leporello-binding, wat betekent dat de pagina’s over het midden doorlopen, zonder vouw. De pagina’s zijn echte foto-afdrukken die niet geprint worden, maar chemisch ontwikkeld zoals echte foto’s. De kwaliteit is daardoor onovertroffen.

Eén grote afdruk

Een CEWE FOTOBOEK op fotopapier ligt vlak open, zonder vouw in het midden. De twee bladzijden zijn één grote afdruk, waardoor je foto zonder onderbreking of beeldverlies doorloopt. Ideaal voor panoramafoto's.

Niet geprint, maar belicht

Als je kiest voor fotopapier worden je foto’s niet geprint. Zoals een echte fotoafdruk worden de bladzijden chemisch ontwikkeld. Daardoor zijn je beelden veel scherper en de kleuren levensecht. Je hebt geen last van puntjes of rasters zoals bij een geprint beeld.

Mooie stevige pagina’s

Elke pagina bestaat uit twee tegen elkaar gekleefde fotoafdrukken. Daardoor krijg je prachtige stevige pagina’s - van 328 g/m2 - die fantastisch aanvoelen en je boek een premium uitstraling geven.

Mat fotopapier

Het mat fotopapier geeft je foto’s een zijdeglans uitstraling. Daardoor heb je geen last van reflecties en zijn je pagina’s minder gevoelig voor vingerafdrukken.

Glanzend fotopapier

Kies voor de grootste glans, die de kleuren en scherpte van je foto’s nog meer in de verf zet. Dé favoriet van professionele fotografen.

Premium mat fotopapier

Diepe kleuren en een hoog contrast creëren een indrukwekkend diepte-effect. De matte afwerking voorkomt reflecties en beschermt je foto's tegen vingerafdrukken.

Maak je eigen CEWE FOTOBOEK

Download onze gratis ontwerpsoftware en begin vandaag nog aan je CEWE FOTOBOEK.