clear
CEWE photoworld app

CEWE FOTOBOEK, Fotoafdrukken en meer

Installeren Installeren

Beste fotoservice

close

Designservice houdt ermee op.

Tot onze spijt moeten we mededelen dat de designservice stopt. Bestellingen die reeds zijn geplaatst zullen op de manier die je van ons gewend bent worden afgehandeld. Je kunt zelf ook een mooi fotoboek maken met behulp van de opties die CEWE je biedt. Lees verder voor onze mogelijkheden en inspiratie.

Eventuele mogelijkheden

Bestelsoftware met fotoboekassistent
Wist je dat je bij CEWE een fotoboek in 5 minuten maken kan?  Het enige wat jij hoeft te doen is het selecteren van de foto's en design en de handige fotoboekassistent doet de rest voor je.  De assistent doet een voorstel voor een fotoboek en  vervolgens kan je nog even aan de slag voor wat aanpassingen.  Ben je tevreden met het resultaat?  Dan bestel je je fotoboek en geniet daarna van je mooie fotoboek.

 

Meer info over de software

Online workshops
De workshops zijn helemaal gratis. Het enige wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding. Als je je in schrijft ontvang je van ons een mail met een link waarmee je kunt inloggen op de vastgestelde tijd en datum.

 

Meer info de workshops

Voor meer inspiratie bekijk ook eens ons blog
Hier vind je een groot aantal tips en inspiratie, volg hier iedere week de nieuwste feitjes. Ook voor uitgebreide product informatie en tips voor de software kun je hier terecht.

 

Ga naar het blog