Op Valentijnsdag geef je jouw geliefde net een beetje extra aandacht. Dit jaar geen bloemetje of een kaartje maar jullie mooiste moment op aluminium. Een heel romantisch en persoonlijk cadeau. Je bestelt deze aluminium nu met 20% korting en als kers op de taart maak je ook nog eens kans op loveshoot. De liefde hangt in de lucht!

Een passend formaat voor iedereen

Het formaat 30×40 biedt jouw geliefde de mogelijkheid om jouw Valentijns cadeau overal op te hangen. Woonkamer, slaapkamer of in de hal, het geeft jouw interieur een vrolijke, persoonlijke touch.

Je ontvangt nu 20% korting op jouw foto op aluminium, met de kortingscode CWDECO20

Bijvoorbeeld 30 x 40cm van €31,99 voor €25,59

Maak een foto op aluminium

Hoe het werkt:

1. Kies je favoriete foto

2. Ontwerp je aluminium

3. Voer code CWDECO20 in en bestel**

4. Strik erom en klaar

** Deze Valentijnsactie is eenmalig geldig en loopt t/m 14 februari 2019. Bestel jouw aluminium ten laatste op 5 februari om die op tijd voor Valentijn te krijgen. 

Prachtig materiaal met matte finish

Op een aluminium krijgt je foto een professionele uitstraling. Je foto wordt door middel van UV-directdruk op de aluminium buitenlaag aangebracht. Het materiaal is licht en sterk en de matte finish zorgt voor een moderne industriële look & feel.

Meer over een foto op aluminium
loveshoot winnen

Win een loveshoot

Naast het verrassen van je geliefde met een romantisch en persoonlijk cadeau maak je ook nog kans op het winnen van een loveshoot. Samen met je geliefde en een professionele fotograaf ga je op locatie voor de meest romantische loveshoot.***

*** Bij het bestellen van een aluminium doe je automatisch mee voor de loveshoot. De winnaar wordt na Valentijnsdag bekend gemaakt.