Met een CEWE Fotoboek is jouw vader écht onder de indruk

Vaderdag is hét moment om jouw vader of vader van je kinderen in het zonnetje te zetten, want hij verdient dat. Verzamel daarom de leukste foto’s en geef een zelf gemaakt CEWE Fotoboek cadeau. De handige Fotoboek Assistent helpt je om verrassend eenvoudig echt iets bijzonders te maken. Je betaalt nu tijdelijk geen verzendkosten.. ** Dat scheelt!

Zo eenvoudig werkt het:

1. Download de ontwerpsoftware

2. Selecteer de ‘Fotoboek Assistent’

3. Je fotoboek is klaar om te bestellen

4. Verras je vader met een CEWE fotoboek

Het aller stoerste cadeau voor Vaderdag

Het meest populaire fotoboek

Met het fotoboek Large maak je écht indruk op je vader. Dit formaat biedt je veel ruimte voor al je foto’s, zowel staand als liggend. Natuurlijk kan je ook gemakkelijk teksten toevoegen en keuze maken uit cliparts, sjablonen, kaders en achtergronden.

> Bekijk de details van dit fotoboek

Verrassend eenvoudig

Een fotoboek maken kan veel tijd kosten. Maak daarom gebruik van onze unieke Fotoboek Assistent. Je kiest zelf het fotoboek dat je wilt bestellen, de Fotoboek Assistent doet de rest.

> Meer over de Fotoboek Assistent

CEWE is de beste fotoservice ter wereld

Het CEWE Fotoboek heeft een internationale prijs in de wacht gesleept bij de TIPA World Awards. In de categorie ‘Beste Foto Printservice’ wonnen we de eerste prijs. Met de kwaliteit van jouw CEWE Fotoboek voor Vaderdag zit het dus wel goed!

> Meer over deze prijs

** Actie is geldig op alle producten, t/m 30-06-2019. De actie wordt automatisch verrekend in de bestelling, je hoeft daarvoor geen code in te voeren.