CEWE wint de meest prestigieuze prijs ter wereld voor foto- en fotobewerkingproducten. In de jury namen maar liefst 29 leden plaats. 29 gerenommeerde uitgevers van fototijdschriften uit de hele wereld kozen de winnaars van de TIPA World Awards 2018. We zijn enorm trots dat we jou als klant van CEWE kunnen vertellen dat CEWE in de prijzen is gevallen. In de categorie “Beste Foto Printservice” wonnen we de eerste prijs. De mogelijkheid om de cover te voorzien van ‘special effects’ door middel van goud-, zilver- en lakopdrukken trok de jury over de streep.

Judging a book by it’s cover

“De eerste indruk van een fotoboek is de omslag. Dat is precies waarin CEWE zich onderscheidt”. De jury was onder de indruk van de vele mogelijkheden op het gebied van covers. “De covers zijn verkrijgbaar in een grote variëteit aan stijlen, inclusief harde en zachte kaft, kunstleer, linnen en zelfs een houtachtig oppervlak. Je kunt de omslag zelfs verfraaien met een speciale goud-, zilver- of lakopdruk en de fotoboeken zijn af te drukken in verschillende vormen en afmetingen.”

“De eerste indruk van een fotoboek is de omslag.
Dat is precies waarin CEWE zich onderscheidt”

Erkenning

De award is een fantastische erkenning voor onze continue drive om onze producten steeds opnieuw te verbeteren en te vernieuwen. We luisteren naar de wensen van onze klanten en zoeken naar nieuwe ideeën waarmee jij als klant nog beter in staat bent om een volledig gepersonaliseerd fotoboek te ontwerpen. De speciale goud-, zilver- en lakopdrukken geven je fotoboek net dat beetje extra. Thomas Mehls, Chief Marketing Officer van CEWE: “We zijn verheugd dat het panel van ervaren juryleden de eerste prijs aan CEWE heeft toegekend”, zegt Thomas Mehls, Chief Marketing Officer van CEWE. “Met onze producten zorgen we ervoor dat foto’s aan dierbare herinneringen niet ongezien op een harde schijf blijven staan, maar gezien en aangeraakt kunnen worden. De TIPA World Award moedigt ons aan om er dag in dag uit voor te blijven zorgen dat onze klanten van hun foto’s kunnen genieten.”

TIPA Awards

De Technical Image Press Association (TIPA) prijs wordt wereldwijd erkend als de meest prestigieuze prijs voor foto- en fotobewerkingproducten. TIPA is bovendien publicist van dertig magazines op het gebied van fotografie. De uitreiking van de awards is gebaseerd op reguliere producttests, uitgevoerd door een onafhankelijk panel. TIPA speelt, als actieve en betrokken associatie, een belangrijke rol in de industrie. De testen die de vereniging uitvoert, zijn bedoeld om lezers te informeren over innovaties in de branche.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de hoogwaardige lakopdrukken van CEWE en wil je ze zelf gebruiken voor de cover van je CEWE Fotoboek? Ga dan direct aan de slag.

Download de ontwerpsoftware