Verras jouw geliefden deze Kerst met een prachtig CEWE Fotoboek Large of groter. De luxe geschenkbox krijg je van ons cadeau
zodat je extra indruk kan maken. Het is dé manier om een fotoboek cadeau te geven voor Kerst.

Hoe het werkt:

1. Ontwerp een prachtig CEWE Fotoboek met hardcover kaft

2. Voeg de lakopdrukken toe om extra indruk te maken

3. Vink de geschenkbox aan, aan het einde van je bestelling

4. Ontvang enkele dagen later je fotoboek met stijlvolle geschenkbox.

Een CEWE Fotoboek is het meest persoonlijke geschenk.  Ontdek de vele mogelijkheden.

Indrukwekkende opdruk op de hardcover kaft

Elk fotoboek straalt, maar geef het net dat tikkeltje meer met onze prachtige opdruk.  Kies uit gouden en zilveren accenten of de originele lakopdruk om je fotoboek echt af te werken.

Meer over de opdruk op de kaft

Geef een fotoboek cadeau in de stijlvolle geschenkbox

Deze handige geschenkbox beschermt je CEWE Fotoboek tegen vuil en krassen.  Maar is tegelijk de ideale verpakking als je een fotoboek cadeau geeft voor Kerst.

Nu bestellen

Wanddecoratie

Geef het meest bijzondere moment cadeau

Jouw mooiste moment van het afgelopen jaar hang je vol trots bij jou thuis aan de muur. Heb je iets bijzonders beleefd met jouw geliefde en wil je verrassen? Geef dan deze unieke wanddecoratie cadeau.

Alle materialen

Tip: hexxas

Maak de meest creatieve collages met deze zeshoekige tegels gemaakt van forex. Schik je lievelingsfoto’s op verschillende tegels voor een collage of verdeel een foto over meerdere hexxas voor een bijzonder kunstwerk.

Kalenders

Herbeleef de mooiste momenten, maak een persoonlijke kalender

Zoek de twaalf mooiste foto’s van het afgelopen jaar en beleef ze in 2019 opnieuw. Ga elke maand weer even terug naar jullie meest bijzondere momenten. Ook leuk om cadeau te geven!

Alle kalenders

Adventskalenders

De adventskalender is beschikbaar in verschillende formaten, met achter ieder deurtje een leuke verassing. Verras iemand anders (of jezelf) met deze kalender met eigen foto. Zo wordt aftellen naar Kerst een feest!

Kerstkaarten

Wie verras jij met een persoonlijke kerstkaart?

Kerstkaarten maken en versturen blijft leuk! Je maakt ze nu nog persoonlijker met je eigen foto’s en teksten. Pak je leukste foto’s erbij en ga aan de slag.

Alle kaarten

Extra uitstraling door onze unieke opdruk

Geef je kerstkaarten een luxe uiterlijk met een gouden of zilveren opdruk. Doordat de inkt op de kaart ligt krijgt de kaart een exclusieve uitstraling. Bovendien brengen de gouden en zilveren kleuren je helemaal in kerstsferen!

** Actie is geldig t/m 17-12-2018, op fotoboeken met hardcover kaft, formaten Large, XL en XXL. Exclusief verzendkosten.
Geschenkbox Large: €12,95. XL: €14,95. XXL: €16,95