Maak je fotoboek en ontvang 50% korting op wanddecoratie

De zomer loopt op zijn einde, de eerste vakanties zijn inmiddels voorbij. Tijd om een fotoboek te maken met de vele foto’s die je deze zomer hebt gemaakt. Kies meteen je favoriete foto en hang hem aan de muur. Zo haal jij het mooiste uit je foto’s!

Hoe het werkt:

Maak je CEWE FOTOBOEK

1. Bestel jouw CEWE FOTOBOEK

Email

2. Je ontvangt een unieke code per mail

Kies je wanddecoratie

3. Maak een keuze uit onze wanddecoratie

Plaats je bestelling

4. Gebruik de code voor 50% korting en plaats je bestelling *

*Deze actie loopt tot en met 30 september, maar de code voor de wanddecoratie is eenmalig geldig op alle wanddecoratie, nog t/m 31-10-2019. Exclusief verzendkosten en niet geldig in combinatie met overige kortingen en acties.

fotoboek Ilse

Verzamel je foto’s in een CEWE Fotoboek

Pak al je foto’s van deze zomer erbij en ga aan de slag met een CEWE Fotoboek. Hoe komt jouw fotoboek eruit te zien?

wanddecoratie Ilse

Hang je mooiste foto aan de muur

Kies je meest indrukwekkende foto uit je fotoboek en hang hem aan de muur. Nu met 50% korting bij aankoop van je fotoboek

De CEWE must haves voor deze zomer

CEWE Software

De mooiste fotoproducten maak je deze zomer met de CEWE software. Zorg ervoor dat je de meest recente versie hebt gedownload, zodat je gebruik kan maken van de meeste opties en nieuwste mogelijkheden.

We raden je aan de software alvast op je laptop te zetten, ook voordat je op reis gaat. Zo leer je vast de mogelijkheden kennen.

> Nu downloaden

CEWE Fotoboek

Met een CEWE Fotoboek bewaar je al die mooie herinneringen op de mooiste manier.
Er zijn vele mogelijkheden in formaten, kaften, papiersoorten, opdrukken en aantallen pagina’s.
Zorg ervoor dat je alvast je favoriete fotoboek hebt gekozen, zodat je na je reis direct aan de slag kan.

> Bekijk alle mogelijkheden

CEWE Magazine

Waar je ook bent deze zomer, met het CEWE Magazine ben je gegarandeerd van de laatste fotografie tips, software mogelijkheden, product informatie, interviews met fotografen en nog veel meer. 40 pagina’s gegarandeerd leesplezier voor op het strand, op de camping of onderweg naar je bestemming ver van huis.

> Nu aanvragen

CEWE Fotoboek Pure

Wil je een zomers fotoboek maken in enkele minuten? Met de CEWE Pure App kies je snel en gemakkelijk je leukste vakantiefoto’s, een stijl die bij je past, voeg je tekstjes toe en klaar ben je. Zo bewaar je al die vrolijke vakantiemomenten in een heel handig fotoboek formaat.

> Bekijk alle mogelijkheden

Zo haal jij het mooiste uit je foto’s

1. Zorg dat je de CEWE Software alvast hebt

2. Bekijk regelmatig deze pagina voor nieuwe tips en inspiratie

3. Maak de hele zomer foto’s en houd daarbij rekening met je fotoboek

4. Maak een persoonlijk CEWE Fotoboek

Software tutorials

Maak stap voor stap jouw fotoboek van deze zomer. Met deze handige video uitleg helpen we je graag op weg. We leggen je precies uit hoe onze software werkt en hoe je het meest persoonlijke fotoboek ontwerpt.

Deel je zomer momenten via #cewevakantie

Deze hele zomer gaan we de leukste, vrolijkste, zonnigste, meest originele foto’s voor je verzamelen via #cewevakantie. Ben je op reis en heb je een mooie foto gemaakt? Plaats hem op social media met #cewevakantie. De meest originele, zomerse vakantiefoto’s maken kans op leuke prijzen, zoals een gratis fotoboek Large Liggend en CEWE waardebonnen.