Laat je inspireren door de herfst

Elk jaargetijde heeft zo zijn charmes, maar de herfst is toch wel hét seizoen vol verrassingen. Denk eens aan de mooi gekleurde herfstbladeren, trekkende vogels en dauwdruppeltjes op een prachtig gesponnen spinnenweb. En vooral ook aan de vele soorten paddenstoelen met hun mooie, fragiele hoedjes. Er valt in de herfst zo veel te ontdekken dat de moeite waard is om met je camera vast te leggen.

Read More

Maak jij de mooiste herfstfoto van 2011?

Hoewel de herfst bij veel mensen misschien niet erg populair is, leent dit seizoen zich juist wel heel goed voor het maken van de meest prachtige foto’s. Simpelweg omdat de herfst zo kleurrijk en verrassend is. Doe daar dus je voordeel mee en maak bij CEWE FOTOBOEK kans op een prachtige, grote poster met daarop jouw favoriete foto!

Read More

CEWE: sinds 1961

Wist je dat CEWE FOTOBOEK een onderdeel is van CEWE COLOR? Deze organisatie is in 1961 opgericht door de senator HC Heinze Neumüller. Met de naam CEWE eert hij zijn schoonvader Carl Wöltje (CW), omdat het bedrijf in zijn hoofdkwartier in Oldenburg mocht worden opgestart.

Read More