Handige tips om vuurwerk te fotograferen

Vuurwerk fotograferen is niet gemakkelijk, maar met een goede voorbereiding moet het vast en zeker lukken. Wij hebben voor je uitgezocht hoe. Want wat heb je nodig om dat kleurrijke spektakel vast te leggen? Waar moet je rekening mee houden en voor welke camera instellingen kies je? Voortaan maak je de meest knallende vuurwerkfoto’s zelf!

Read More

Inspiratie nodig voor originele cadeaus?

Heerlijk dat de feestdagen er weer aankomen. Tijd voor gezelligheid, lekker eten en cadeautjes! Maar heb jij ook altijd moeite met het vinden van leuke, originele cadeaus? Ons vernieuwde assortiment fotoproducten is de ideale oplossing! Want waar jouw vrienden en familieleden ook warm voor lopen, je zult zien dat er voor iedereen een perfect fotogeschenk te vinden is.

Read More

De leukste kerstkaarten maak je zelf

Wil jij je vrienden en familie dit jaar op een originele manier een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen? Verras ze dan met een persoonlijke kerstkaart! Met behulp van de gratis CEWE FOTOBOEK software maak je namelijk niet alleen de mooiste fotoboeken, ook de leukste kerstkaarten maak je hiermee heel eenvoudig zelf. Wij laten je zien hoe!

Read More

Wat te doen bij slecht weer?

Nee hè, ben je lekker vrij, is het slecht weer. Gelukkig zijn er ook leuke dingen in huis te doen. Zo is een regenachtige dag ideaal voor het maken van een fotoboek. Zonde om al je foto’s op de computer te laten staan en zo haal je gelijk mooie herinneringen op, terwijl je jouw eigen fotoboek ontwerpt. Nu levert deze saaie, regenachtige dag nog iets moois op ook! Vind je het lastig om te beginnen met je fotoboek? Lees onze tips en je kunt gelijk aan de slag!

Read More

Maak je eigen receptenboek!

Vriendinnendag, Gedichtendag, Bomendag…. Tegenwoordig lijkt er overal wel een dag voor te zijn, maar vandaag is het dus Nationale Pannenkoekdag! En daar laten wij ons graag door inspireren. Zo kun je namelijk heel leuk zelf een kookboek maken met allerlei pannenkoekrecepten - of kies voor andere recepten als je geen pannenkoekliefhebber bent - verzamel deze en maak een super origineel en persoonlijk kookboek!

Read More

Leuk cadeau: maak een herinneringenboek!

Zijn je ouders binnenkort 35 jaar getrouwd? Wordt je vader 65 jaar? Vieren je grootouders hun gouden bruiloft? Of gaat je allerbeste vriendin trouwen? Geef een herinneringenboek! Een leuk en origineel cadeau dat een leven lang mooi blijft. Verzamel mooie foto’s, leuke anekdotes en oude documenten, en creëer een boek vol herinneringen. Hoe je dat precies aanpakt? Lees onze tips! Een boek over iemands leven Natuurlijk kun je zoveel mogelijk foto’s verzamelen, maar je kunt er ook voor kiezen om…

Read More

26 januari: Nationale Gedichtendag 2012

Morgen is het weer Nationale Gedichtendag! Al 13 jaar lang is dit hét poëziefeest van Nederland en Vlaanderen, elk jaar met een ander thema. Nu is dat ‘Stroom’. Ook wij hebben een dichtpoging gedaan. Onze inspiratie? Het fotoboek. Omdat een fotoboek bestaat uit een stroom van jouw unieke momenten!

Read More

Haal meer uit je foto’s in 2012!

Zo tegen het einde van het jaar denken we vaak terug aan de afgelopen tijd. Wat heeft 2011 ons gebracht, wat hebben we gedaan? Misschien heb je al plannen voor het nieuwe jaar of wil je dingen anders doen. En ja, daar komen dan toch weer die goede voornemens de hoek om zeilen. Wil je in 2012 meer uit je foto’s halen? Dan zit je hier goed!

Read More

Maak een boek over je grote passie!

Bij het maken van een fotoboek denk je al snel aan een vakantie, een reis die je hebt gemaakt of aan een boek waarin je alle foto’s van en voor je kind verzamelt. Natuurlijk zijn dit belangrijke gebeurtenissen in je leven die je wil vastleggen en niet wil vergeten. Maar heb je er wel eens aan gedacht om een boek te maken over een andere hobby of grote passie? CEWE FOTOBOEK als uitgever  In feite kun je CEWE FOTOBOEK zien als de uitgever van jouw unieke, persoonlijke boek. Een boek waarin je…

Read More

Schrijven met licht

Wist je dat fotografie letterlijk ‘schrijven met licht’ betekent? Veel professionele fotografen zien licht dan ook als de taal van de fotografie. Licht creëert de stemming van je foto. Hoe meer je er dus over leert, hoe beter je foto’s zullen worden en hoe mooier de verhalen die je met je foto’s kunt vertellen.

Read More