Papiersoorten voor je CEWE Fotoboek

Mooie momenten van 2016, het eerste levensjaar van je (klein)kind, de leuke vakanties of gewoon een verzameling van mooie momenten van jou en je familie: er zijn talloze redenen om een mooi CEWE Fotoboek te maken. Naast talloze redenen, zijn er ook talloze keuzes die je moet maken. Welk formaat fotoboek neem je, hoeveel en welke foto’s wil je in je fotoboek zetten en in hoeverre maak je gebruik van randen, kaders, achtergronden, cliparts en sjablonen. Daarnaast is het van belang om na te denken…

Read More

Design in huis: maak van jouw foto’s mooie art prints!

Een nieuw, fris jaar ligt voor ons. We beginnen het jaar 2017 met een schone lei, maar vergeten natuurlijk niet de mooie momenten van het jaar dat achter ons ligt. Nu heeft CEWE talloze mogelijkheden om foto’s af te drukken, van een CEWE fotoboek of een CEWE wanddecoratie tot allerhande fotoproducten. Maar je kunt je foto’s ook nog gewoon laten afdrukken en zelf in een fotoboek plakken. Om die afdrukken extra leuk te maken, bieden we niet alleen ‘normale afdrukken’, maar ook art prints.

Read More

Maak een jaarboek van 2016

Het jaar is ten einde en dat betekent dat je de vakantie mooi kunt gebruiken voor het maken van een jaarboek. In ons blog ‘Verzamel je mooie momenten van 2016 in een fotojaarboek’ gaven we je al kort wat tips. Omdat er zoveel creatieve mogelijkheden zijn, gaan we daar in dit blog nog wat verder op in en geven we je wat andere leuke of handige tips.

Read More

Maak een CEWE wanddecoratie in winter style

Vind jij het ook zo heerlijk om je huis een keer in de zoveel tijd volledig over de kop te halen en compleet anders in te delen? Door je meubels te herschikken lijkt het al gauw alsof je een heel nieuw interieur hebt. Helemaal als je dat aanvult met wat andere accessoires en nieuwe wanddecoraties. Speciaal voor die mensen die liefst zo vaak mogelijk van interieur wisselen, hebben we een leuke tip: maak een CEWE wanddecoratie in winter style.

Read More

Aan tafel met de mooiste herinneringen

December is de maand van gezelligheid, lichtjes én het kerstdiner. Met de producten van CEWE dek jij een prachtige tafel vol mooie herinneringen. Verras familie of vrienden met een etentje vol mooie herinneringen! De grappigste en meest ontroerende foto’s krijgen een plek op tafel.

Read More

Kerst variatietip: maak een fotokerstboom

Ruimtegebrek, allergie, geen zin in gedoe: hoewel het hartstikke gezellig is, kunnen er allerlei redenen zijn om geen echte kerstboom in huis te halen. Toch is het wél leuk om je huis in kerstsferen te brengen. CEWE heeft dé perfecte oplossing: een kerstfotoboom! De bedoeling daarvan laat zich niet moeilijk raden: je maakt een boom van foto’s. Oh, enne… ook gewoon leuk voor mensen die wél een echte kerstboom in huis halen.

Read More

De leukste fotowaardige kerstmarkten in België en Nederland

Glühwein, kerstkraampjes en heel veel lichtjes: de pleinen in Europa vullen zich vlak voor de kerstdagen met gezellige kerstmarkten. Een bezoekje aan een kerstmarkt zorgt ervoor dat je helemaal in de kerstsferen komt. Maar waar moet je naartoe? CEWE zocht de leukste kerstmarkten in Nederland en België voor je op!

Read More

Verzamel je mooie momenten van 2016 in een fotojaarboek

En dan is het alweer eind december; voor je het weet is ook 2016 voorbij. Zoals ieder jaar verzuchten we dan met elkaar: wat is het jaar voorbij gevlogen, hè? Het lijkt immers nog maar even geleden dat je een oliebol at, een vuurpijl afstak of met je ski’s op de piste stond. Toch gebeurt er veel in een jaar. Grootse gebeurtenissen, maar ook en juist de kleine, mooie momenten geven het jaar kleur. Om het afgelopen jaar tastbaar te maken, maak je een CEWE fotoboek met de mooie momenten van 2016.……

Read More

365 dagen plezier met de kalenders van CEWE

Je kalender helpt je het hele jaar om verjaardagen, sociale verplichtingen en andere afspraken te herinneren. Die herinneringen zijn super nuttig, maar de herinneringen aan mooie momenten met je familie zijn natuurlijk veel leuker. Met een fotokalender van CEWE combineer je het nuttige met het dierbare. In dit blog een aantal leuke tips voor een nieuwe kalender in 2017!

Read More

Zelf je (kerst)menukaart maken

Weken van voorbereiding gaan er aan vooraf; allereerst bepaal je met elkaar waar je samen kerst gaat vieren en op welke dag dat gaat gebeuren en vervolgens kies je de lekkerste gerechten uit voor het kerstmenu. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, want het kerstdiner moet perfect zijn. Dan mag een menukaart natuurlijk niet ontbreken. Bij CEWE kun je prachtige menukaarten ontwerpen en met dit blog helpen we je graag op weg!

Read More

CEWE geeft tips voor de mooiste kerstkaarten!

Het is weer de tijd om kaartjes te versturen. Je wilt al je dierbaren natuurlijk wel een fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar toewensen. Bij CEWE kun je prachtige fotokerstkaarten maken. Heb je geen inspiratie voor je kerstkaarten? CEWE geeft je een aantal handige tips voor dé perfecte kerstkaart.

Read More

Jouw CEWE kerstfotoboek vol dierbare herinneringen

De maand december is een gezellige tijd waarin we ons met z’n allen verheugen op de kerstdagen en oud & nieuw. Op de radio zijn kerstliedjes te horen, de kerstbomen worden massaal het huis in gesleept en de kerstkaarten worden geschreven en verstuurd. December is daarmee een maand waarin veel dierbare herinneringen worden opgehaald én nieuwe herinneringen worden gemaakt. Die herinneringen wil je goed bewaren. CEWE geeft je tips voor een prachtig kerstfotoboek.

Read More

Winterfotografie

Hoewel de temperaturen veelal boven nul blijven, we nog geen sneeuwvlokje hebben gezien en er nog maar een aantal keren autoruiten schoon gekrabd zijn, is het vandaag toch écht winter! Hoewel de witte tafereeltjes prachtig zijn om vast te leggen, kun je ook zonder sneeuw prachtige winterse foto’s maken. Om een beetje in winterse sferen te komen, geven we je graag wat fotografietips voor de winter.

Read More

Foto’s digitaliseren met een handige Fotoscan app

Zeven stuks heb ik er: fotoboeken met foto’s van mijn jeugd. Mijn moeder was een gedisciplineerd fotoboekenmaker; zorgvuldig plakte ze met enige regelmaat de foto’s in de juiste tijdsvolgorde in mijn fotoboeken en schreef er korte tekstjes bij. Waardevolle herinneringen van dingen die we door de jaren heen samen hebben beleefd. Regelmatig blader ik door een van de boeken en haal ik herinneringen op. Ik moet er niet aan denken dat deze boeken zouden beschadigden. Ik was dan ook verrukt als een…

Read More

Tip voor de feestdagen: stuur een persoonlijke fotokerstkaart van CEWE

De weken tot de gezelligste dagen van het jaar zijn geteld; het is bijna kerst! Voor veel mensen staan die laatste weken van het jaar in het teken van de voorbereidingen voor de kerstdagen. ‘Wie komen er langs?’ ‘Wat gaan we doen?’ En, vaak de belangrijkste vraag: ‘Wat gaan we eten?’ Bovendien is het natuurlijk tijd om kerstkaarten te versturen. Je kunt natuurlijk gewoon een pakje kerstkaarten van de dichtstbijzijnde kiosk kopen. Maar veel persoonlijker én leuker is het om je eigen wenskaarten…

Read More

Handige functies in de CEWE fotosoftware

Wat is er fijner dan op een herfstige, regenachtige dag een CEWE Fotoboek te maken? Doe de kachel aan, neem een kop thee en iets lekkers erbij en je bent uren zoet met het doorspitten van al die mooie herinneringen. Welke foto’s zijn goed genoeg voor je fotoboek? En welke foto komt waar in je fotoboek te staan? CEWE geeft je in dit blog nog een aantal handige tips die je kunt gebruiken om je fotoboek nóg mooier te maken!

Read More

Maak een regenboogcollage

De dagen worden korter, de bomen kaler en het weer steeds donkerder; we gaan richting de winter. Om een beetje vrolijkheid in huis te halen én om in deze donkere maanden iets te doen te hebben, heeft CEWE een leuke tip voor je: maak een mooie regenboogcollage voor in huis!

Read More

Webworkshop van CEWE – hulp bij het maken van een CEWE Fotoboek

CEWE biedt je de mogelijkheid om de mooiste CEWE fotoboeken te maken van jouw bijzondere momenten. Met onze software zijn er talloze mogelijkheden om een waar kunstwerk van je boek te maken. Maar… dan moet je die mogelijkheden natuurlijk wel kennen. Om je daarmee op weg te helpen, organiseren we twee keer per maand een gratis webworkshop. Onze trainers helpen zowel de beginnelingen als de gevorderde fotoboekmakers op weg.

Read More

Een vakantie naar de zon!

Eindelijk, zomervakantie. Een tijd waar je lang naar uit hebt gekeken. Even een tandje terug, genieten van welverdiende rust en eindelijk weer even echt tijd voor elkaar. De meeste mensen vertrekken in hun vakantie lekker naar de zon. En dat is ook niet zo gek; een beetje vitamine D doet de meeste mensen heel erg goed. En zo’n zorgeloze, gezellige zonvakantie samen; die moet natuurlijk wel worden vastgelegd.

Read More

Jouw vakantiemomenten vereeuwigd aan de muur

Voor de meeste mensen komt de vakantieperiode bijna tot een einde. Hoe jammer het ook is; aan alles komt een einde. De een heeft thuis genoten van de rust in de tuin of op balkonia, de ander is er met de hele familie op uit getrokken om vakantie in een ander land te vieren. Wat je deze zomer ook hebt gedaan, CEWE hoopt dat je ervan hebt genoten.

Read More