Fotografeer de zeven wereldwonderen: editie moderne wereldwonderen

Ken je de zeven wereldwonderen? Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar weet je ook welke plekken er allemaal toe behoren, of dat er meerdere soorten wereldwonderen zijn? Zo zijn er moderne, natuurlijke, maar ook middeleeuwse wereldwonderen! Waarschijnlijk de bekendste zeven, zijn de zeven klassieke of antieke wereldwonderen. Helaas zijn al deze gebouwen, op de piramide van Cheops na, zo goed als vernietigd. Omdat het wel zo leuk is om de wereldwonderen zelf te kunnen zien, laten we deze…

Read More

Fotogebied uitgelicht: Aruba, Bonaire en Curaçao

Bon bini! Eens in de tijd besteedt CEWE aandacht aan de mooiste gebieden om te bezoeken en te fotograferen. Aruba, Bonaire en Curaçao worden ook wel aangeduid als de ABC-eilanden. Het zijn eilanden die veel bezocht worden door toeristen. Elk eiland heeft weer een andere charme, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: heerlijk weer, hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee! In dit blog lees je meer over deze mooie eilanden!

Read More

Fotoreis in Ierland

We zijn alweer halverwege de maand juli. Grote kans dat jij je zomervakantie al geboekt hebt. Mocht je nog geen zomervakantie in de planning hebben, of wil je misschien nog eens er tussenuit, overweeg dan eens om Ierland te bezoeken. Hoge kliffen, historische gebouwen en vooral veel Ierse gezelligheid: je vindt het er allemaal! Lees hieronder waarom ook jij Ierland moet bezoeken.

Read More