Nieuwe software en producten zijn nu beschikbaar!

Het is zover! Je kan onze nieuwe software downloaden en aan de slag gaan met nieuwe producten en mogelijkheden.

Read More

CEWE Photo Awards – de 15 topfoto’s van week 3

Een nieuwe week, met nieuwe genomineerden. Deze fotowedstrijd organiseren we inmiddels al een paar jaar, dus we zijn wat gewend. Maar de kwaliteit van de typisch Belgische foto's ligt hoog! Het is elke week weer een opgave om 15 foto's uit te zoeken en te nomineren. Maakt niet uit, we doen het graag en zijn erg onder de indruk.

Read More

CEWE Photo Awards – week 2

Wauw, wat een indrukwekkende Belgische foto's! De eerste 2 weken van de CEWE Photo Awards zijn voorbij en we kunnen de volgende 15 genomineerden bekend maken. Het nomineren is geen gemakkelijke klus, er zitten echt pareltjes tussen. Onze complimenten!

Read More

CEWE Photo Awards – de eerste genomineerden

De CEWE Photo Awards zijn een week geleden van start gegaan. Tot 20 augustus gaan we op zoek naar typisch Belgische foto’s en nomineren we elke week 15 foto’s die het best aansluiten bij dit thema.

Read More

Doe mee met de CEWE Photo Awards 2017

Fotograferend België opgelet: de CEWE Photo Awards komen er weer aan! Na het grote succes van de voorgaande jaren staat de jury van CEWE alweer te popelen om de inzendingen van de Belgische (amateur)fotografen te bewonderen. In dit blog vertellen we je meer over het thema, de looptijd, de prijzen en leggen we je natuurlijk uit hoe jij mee kunt doen.

Read More

Behind the scenes: tv-commercial opnames bij de familie Meijnen

Bij CEWE zetten we onze trouwe klanten graag in het zonnetje. Dat doen we door ze aan het woord te laten in (online) artikelen, met de CEWE bus bij ze op bezoek te gaan, door CEWE fotowedstrijden te organiseren én… door ze te laten stralen in de tv-reclames van CEWE. Dat doen we natuurlijk niet voor niets: wie kunnen nu beter over onze producten vertellen dan onze trouwe klanten? Onlangs werd de nieuwe tv-commercial van CEWE opgenomen. Het echtpaar Ger en Willemien Meijnen speelt daarin de…

Read More

Klantinterview met Willemien en Ger Meijnen, reislustige CEWE Fotoboekenexperts!

Om nu te zeggen dat ze zich meer verheugen op het ontwerpen van een nieuw CEWE Fotoboek dan op hun reis naar de Noordkaap voert wat te ver, maar Ger en Willemien Meijnen kijken er nu al naar uit om de foto’s van hun reis in een fotoboek te verwerken. Het reislustige stel is met recht een ambassadeursechtpaar van CEWE te noemen - en dat zie je terug in hun boekenkast! “We hebben door de jaren heen heel wat CEWE Fotoboeken ontworpen; van iedere reis wel een!”, vertelt Ger trots. Hoogste tijd om…

Read More

We zijn weer op tv!

Vanaf 10 tot 23 april aanstaande ga je CEWE weer op de Belgische televisie voorbij zien komen. In deze periode draait de tv-commercial van CEWE fotoboeken namelijk op de zenders VTM, Vitaya en CAZ in Vlaanderen en op de zenders La Une en La Deux in Wallonië. In onze commercial spelen de klanten van CEWE Fotoservice een hoofdrol. Dat vinden we niet meer dan logisch; zij weten immers als geen ander hoe ze de mogelijkheden van de CEWE software kunnen gebruiken om hun creativiteit tot uiting te…

Read More

CEWE stond in de kijker op de Photodays

In het weekend van 10 tot 12 maart vond Photodays plaats in Brussels expo, dé fotografiebeurs bij uitstek. Terwijl deze beurs zich tot 2014 nog uitsluitend tot vakmensen richtte, werd vanaf 2015 ook het grote publiek verwelkomd. En wie fotografiebeurs zegt, denkt natuurlijk CEWE… en inderdaad, wij waren trouw op post met een stand van 60 m2.

Read More

John-John Dohmen van de Waterloo Ducks is beste hockeyer ter wereld

Er lijkt maar geen einde te komen aan het sprookje van de Red Lions, ons nationale hockeyteam. Na hun zilveren medaille op de Olympische Spelen in Rio, werd John-John Dohmen einde vorige week door de Internationale Hockeyfederatie verkozen tot ‘beste mannelijke speler van het jaar’.

Read More

Workshop landschapsfotografie, met Shoot en Bart Heirweg

Op vrijdag 10 februari organiseerden we een exclusieve workshop over landschapsfotografie met fotograaf en Shoot-medewerker Bart Heirweg.

Read More

Bedankt voor jullie bezoek op het Vakantiesalon 2017!

Van donderdag 2 februari tot en met zondag 5 februari was het Vakantiesalon opnieuw de favoriete bestemming voor liefhebbers van vakanties en reizen.

Read More

Bekijk het leuke filmpje van onze CEWE kersttour!

Tijdens de feestdagen kon je onze CEWE bus terugvinden op verschillende Kerstmarkten in België! We maakten hiervan een leuk filmpje dat je hieronder kan bekijken!

Read More

Met de CEWE VW bus op Kerst-tour!

Tijdens de feestdagen kan je onze CEWE bus terugvinden op verschillende Kerstmarkten in België! Kom je de kerstsfeer opsnuiven of genieten van een lekker hapje en drankje, kom dan ook even langs onze CEWE bus om enkele foto’s gratis af te drukken!

Read More

CEWE WANDKALENDER: als beste getest!

Test-Aankoop testte 20 afdrukdiensten voor de creatie van een ingebonden fotokalender. Ze onderzochten 8 verschillende componenten voor het maken van je persoonlijke fotokalender. CEWE kwam als beste uit de test en daar zijn we zeer trots op.

Read More

Libelle Winterfair 2016: bekijk het filmpje!

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand! We hopen dat we jullie voldoende inspiratie konden bieden voor de aankomende feestdagen! Niets zo leuk als het geven van een gepersonaliseerd cadeau! Ook bedankt voor jullie feedback en tips zodat we continue kunnen verder werken aan het optimaliseren van ons producten en service!

Read More

Doe mee met de tweede editie van de internationale CEWE fotowedstrijd ‘Our world is beautiful’

Vanuit 208 verschillende landen werden ruim 94.000 foto’s ingestuurd en zo’n 219.000 mensen bezochten het evenement: de internationale CEWE fotocompetitie van 2015 was een daverend succes. Zo daverend dat we al gauw besloten dat de fotowedstrijd een vervolg zou krijgen. In 2017 organiseert CEWE daarom de tweede editie van ‘Our world is beautiful’.

Read More

Achter de schermen bij de afdeling Sales Support

Maak kennis met de mensen van Sales Support. Of beter gezegd, de dames van Sales Support. Zes vrouwen bevolken deze afdeling en dat zorgt voor een hoop gezelligheid. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt aan onder andere logistiek, HR en administratie. Wat ze precies doen en wie het zijn? We gaan nader kennis maken met Lisette, Sabine, Michèle, Danielle, Charlotte en Annemarie. CHARLOTTE TE BUCK ‘De collega’s maken het werk leuk!’

Read More

Maak je eigen herfst receptenboek

Het is herfst en dat betekent dat het weer tijd is voor pompensoep, stoofpeertjes, stoofvlees en andere lekkere herfstgerechten. De magazines van de supermarkten staan bol van de recepten voor een gezellige en knusse herfstavond. Al die gerechten kun je natuurlijk bewaren in een mapje, opschrijven in een schriftje of gewoon opslaan op je computer. Maar veel leuker is het om een eigen herfst receptenboek te maken met jouw lievelingsrecepten van de herfst! De beste recepten selecteren Jouw…

Read More

Vijf tips voor prachtige herfstfoto’s

Je merkt het aan alles; de dagen worden korter, het regent wat vaker en de temperaturen nemen af. De herfst doet zijn intrede. Toch zorgt de herfst ook voor heerlijke geuren en frisse luchten - en is het een prachtig seizoen om er met je camera op uit te trekken. Plan jezelf daarom een ochtend of een middag vrij en trek er op uit om te genieten van al het moois dat de herfst te bieden heeft. CEWE geeft je een aantal handige tips om dit mooie seizoen vast te leggen op camera.

Read More