In blijde verwachting? Laat mooie buikfoto’s maken!

De zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven. Laat die dus ook vooral op een mooie manier vastleggen. Natuurlijk kun je een afspraak maken met een zwangerschapsfotograaf. Aanrader! Maar heb je een partner of vriendin die handig is met de camera? Dan regel je toch gewoon je eigen fotoshoot? Met deze tips kom je vast een heel eind!

Read More

11 tips voor het mooiste babyboek (deel 2)

In het vorige blogartikel hebben we je hopelijk kunnen inspireren met leuke cliparts, achtergronden en passe-partouts voor je babyboek. Waarschijnlijk heb je al een mooi formaat fotoboek gekozen en bedacht hoe je jouw fotoboek van je baby wilt gaan invullen. Hier vind je nog eens 5 tips voor het maken van een fantastisch babyboek!

Read More

11 tips voor het mooiste babyboek (deel 1)

Het babyboek is een belangrijk onderdeel van ons leven. Ga jezelf maar na, hoe leuk is het om jezelf als baby terug te zien? Je kunt je toch bijna niet voorstellen dat jij ooit dat kleine hummeltje bent geweest? En dan natuurlijk vergelijken: leek je op je ouders, je zusje en… lijkt je baby nu op jou? Maak daarom een fotoboek waar je kind (en jij!) zijn of haar hele leven met veel plezier doorheen kan bladeren. Laat je inspireren door onze 11 tips! Hier lees je de eerste 6, in ons volgende…

Read More

10 tips voor de allerleukste babyfoto’s!

Je kan er de hele dag wel naar kijken. En het liefst zou je hem aan één stuk door willen knuffelen. Ja, baby’s zijn ontzettend schattig en lief. Vooral die van jezelf. Maar hoe maak je nu mooie foto’s van je pasgeboren trots? Wij hebben tips. Je camera flink schuin houden terwijl je een close-upfoto maakt, is er één van. Met deze 10 tips zorg je ervoor dat jouw zoon of dochter later de mooiste foto’s heeft om terug te kijken!

Read More

Maak je eigen stripboek

Lees jij wekelijks de strip in je favoriete tijdschrift? En was jij vroeger ook zo’n fan van Kuifje of Jan, Jans en de kinderen? Nu maak je gewoon je persoonlijke, unieke stripboek met je eigen gezin of huisdier in de hoofdrol! Verzamel je favoriete foto’s, voeg eenvoudig tekstballonnen toe in onze software en verzin vervolgens leuke, passende teksten bij de foto’s. Et voilà, jouw eigen strip is geboren!

Read More

Bundel alle knutselwerkjes in een fotoboek!

Heb jij ook dozen vol knutselwerkjes en tekeningen van je kinderen? Superleuk! En natuurlijk bewaar je alles. Maar vraag jij je ook weleens af waar je het allemaal moet laten en hoe alles mooi blijft? Wij hebben de oplossing! Fotografeer of scan alle losse tekeningen en knutselwerkjes en bundel ze vervolgens in een fotoboek. Zo kun je die mooie kunstwerken voor altijd bewaren. Wij leggen je uit hoe je dat doet.

Read More

7 tips voor de mooiste foto’s van je kind

Wat is er leuker dan foto’s maken van je kind of kleinkind? Menig vader, moeder of grootouder zal dit kunnen beamen. Gelukkig maar, want zo is je kind in elk geval gegarandeerd van mooie fotoboeken vol foto’s waar hij of zij later op terug kan kijken. Wel is het handig om een aantal zaken in je achterhoofd te houden wanneer je aan het fotograferen slaat. Wij hebben tips!

Read More